Αρχική Ν. Κορινθίας Ξυλόκαστρο: Μια γυναίκα «απειλεί» το Δήμαρχο Κλαδούχο

Ξυλόκαστρο: Μια γυναίκα «απειλεί» το Δήμαρχο Κλαδούχο

Το Ξυλόκαστρο ήταν εκείνο που στην Κορινθία αποφάσισε να εμπιστευτεί μια γυναίκα για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του την κ. Χριστίνα Καζάνη,το Ξυλόκαστρο είναι πάλι εκείνο το οποίο παρουσιάζει γυναικεία υποψηφιότητα για τον Δημαρχιακό θώκο. Η κυρία Ρένα Σιγάλα λοιπόν «απειλεί» την δημαρχεία Κλαδούχου , Δήμαρχος ο οποίος από τον καποδιστριακό δήμο Ξυλοκάστρου μετέβη στον καλλικρατικό Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης επιτυχώς και με ενισχυμένη λαική εντολή.
Για κίνηση ενότητας και ποιότητας ζωής κάνει λόγο στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της η κυρία Σιγάλα, δικαστικός στο Ξυλόκαστρο και πρόεδρος στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Ροδιά Ξυλοκάστρου .

Η δήλωση υποψηφιότητας

«Με δεδομένο, την πρόθεσή μου για προσφορά στον τόπο που επέλεξα να ζήσω, να εργαστώ και να μεγαλώσω τα παιδιά μου και σαφή αναφορά στις δυσκολίες που βιώνουμε ως πολίτες , την ευαίσθητα κρίσιμη για τη χώρα , εποχή μας, νιώθω έντονα την υποχρέωση που έχω ως άνθρωπος και ως δημότης να ενεργοποιηθώ απέναντι στον τόπο και τα παιδιά του. Οφείλουμε όλοι, να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι επιβάλλεται να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και κυρίως με ανθρωπιά, τα κοινά πράγματα με όφελος για ολόκληρη τη τοπική κοινωνία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Η ανάληψη της εξουσίας, δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός για προσωπικά οφέλη . Στόχος μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, ταπεινότητα και διαφάνεια.
Απευθύνομαι στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά και τους καλώ όλους σε μια κίνηση ενότητας και ποιότητας ζωής όπως αξίζει για εμάς και τα παιδιά μας.
Είμαι έτοιμη να ενώσω την φωνή και τη καρδιά μου, με τον κάθε συνδημότη που οραματίζεται έναν καλύτερο Δήμο, έναν Δήμο χωρίς μικρότητες, συμφέροντα, αντιδικίες, έναν Δήμο με όραμα για ανάπτυξη, ομοψυχία και κοινωνική αλληλεγγύη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Ρένα Σιγάλα
Υποψήφια Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.