Αρχική Χωρίς κατηγορία Το ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. αντί του Γ. Στουρνάρα απαντά στην ερώτηση του Δ....

Το ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. αντί του Γ. Στουρνάρα απαντά στην ερώτηση του Δ. Κοδέλα για την εκποίηση ακινήτων του Δήμου Ναυπλιέων

Σε ερώτηση που καταθέσαμε στις 17/09/2013 προς τον υπουργό Οικονομικών με θέμα: “Στο σφυρί μοναδικά ακίνητα στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα”, o Γιάννης Στουρνάρας “απαντά” παραπέμποντάς μας στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ και το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. ΑΕ, φανερώνοντας ότι κανένα λόγο δεν έχει στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.

Αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ότι η οργανωμένη ελληνική πολιτεία έχει απεμπολήσει κάθε έννοια ελέγχου και κυριαρχίας επί της δημόσιας περιουσίας και παραπέμπει απευθείας στο αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ που ως μοναδικό στόχο έχει την σκανδαλώδη εκποίηση ακινήτων, σε βάρος των αναγκών μας, για την εξυπηρέτηση του Ειδικού Λογαρισμού για το Χρέος και των αρπακτικών διαθέσεων των Δανειστών.

Η πρόσφατη πώληση και επαναμίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου (οι αγοραστές πληρώνουν 260 εκ. ευρώ για να εισπράξουν από τα μισθώματα του Δημοσίου 600 εκ. ευρώ!) είναι και αυτή αποκαλυπτική για το πλιάτσικο που κρύβεται πίσω από την λέξη “αξιοποίηση”!

Ας το ξεχάσουν!
Δεν θα επιτρέψουμε να υποθηκευτεί, μέσω της οριστικής εκποίησης/απώλειας αυτών των μοναδικών ακινήτων, η προοπτική ανάπτυξης και κάλυψης βασικών αναγκών της πόλης και του Δήμου Ναυπλιέων.
Η κοινωνία ενωμένη θα υπερασπιστεί τη δημόσια περιουσία και το μέλλον του τόπου μας!