Αρχική Χωρίς κατηγορία “Ρολά” στο Δημόσιο απο τις 12:00 το μεσημέρι

“Ρολά” στο Δημόσιο απο τις 12:00 το μεσημέρι

Την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας σε όλο το Δημόσιο Τομέα και στις υπηρεσίες αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη συνεδρίασή της την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, για την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Αναλυτικά αποφάσισε:

1. Να συνεχίσει τις δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας – κινητικότητας που επιτείνει τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και οδηγεί στην απόλυση και την ανεργία χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.

2. Να καταγγείλει την ενεργοποίηση της τροπολογίας των Υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία οδηγούνται σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας οι υπάλληλοι των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι . με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν απογράφησαν καθώς απεργούσαν. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία η κυβέρνηση ουσιαστικά ποινικοποιεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας.

3. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο πλαίσιο της Στάσης Εργασίας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.00 στα Προπύλαια.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΗΜΕΡΑ»: Party εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με «θάψιμο» σκουπιδιών
Επόμενο άρθροΆρχισαν τα όργανα: 1η επίθεση Μανώλη σε Τατούλη μέσω…twitter