Αρχική Χωρίς κατηγορία Περιφέρεια Πελοποννήσου: 5 Υποψηφιότητες στο συρτάρι του πρωθυπουργού για τη...

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 5 Υποψηφιότητες στο συρτάρι του πρωθυπουργού για τη θέση του Περιφερειάρχη

– Δεν στηρίζει Τατούλη , το ΣΗΜΕΡΑ αποκαλύπτει τα 4 από τα 5 ονόματα που θα διεκδικήσουν τον θώκο για λογαριασμό της ΝΔ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η εφημερίδα μας ο Αντώνης Σαμαράς έχει πάρει τις αποφάσεις του και για την περιφέρεια Αττικής ότι δεν θα στηρίξει τον Σγουρό πολύ δε περισσότερο για την περιφέρεια Πελοποννήσου όπου δεν θα δώσει στήριξη στον Πέτρο Τατούλη.
Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο βέβαια ο νυν περιφερειάρχης και στην συνεδρίαση αλλά και με ανακοίνωσή του δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την θέση και πάλι του Περιφερειάρχη χωρίς να διευκρινίσει εάν θα ζητήσει στήριξη ή αναμένει στήριξη από πολιτικό φορέα. Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού συμβουλίου βέβαια, σε μια αποστροφή του λόγου της η κ. Ντίνα Νικολάκου, έριξε τη λέξη «ανεξάρτητη υποψηφιότητα» και «ανεξάρτητος συνδυασμός» χωρίς βέβαια να θυμάται την στήριξη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που είχε λάβει ο συνδυασμός της Νέας Πελοποννήσου .
Όπως λένε οι πληροφορίες μας μετά και τα τελευταία γεγονότα που ήρθαν στην επιφάνεια για τα «αμαρτωλά έργα» τις υπηρεσίες που δημοπρατούν τα έργα στην Πελοπόννησο και τις υπεργολαβίες που τελευταία πληθαίνουν αλλά και εμφανίζονται με τις εταιρίες της οικογένειας του νυν περιφερειάρχη ο κύβος έχει ριφθεί από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά με την ατάκα «επιλέξτε μου το όνομα που δεν θα ξαναχάσω την περιφέρεια Πελοποννήσου».
Έτσι λοιπόν την μεθεπόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι δημοσκοπήσεις με 5 πρόσωπα τα οποία προέρχονται από την πολιτική, την αυτοδιοίκηση αλλά ακόμη και το χώρο του πολιτισμού.
Τα ονόματα που έχει επεξεργαστεί και έχει επιλέξει το εκλογικό επιτελείο που αποτελείται από τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα , τον Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών Μενέλαο Δασκαλάκη , τον Ανδρέα Παπαμιμίκο αλλά και άλλους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού , έχουν στα χέρια τους τα 5 ονόματα από τα οποία 4 φέρνει το ΣΗΜΕΡΑ για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και είναι:

– Ο πρώην Βουλευτής Λακωνίας Γρηγόρης Αποστολάκος
– Ο Πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας και πρώην Υπουργός Σταύρος Μπένος
– Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας
– Και ο καταγόμενος από την Αρεόπολη Λακωνίας , μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Χαιδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας
– Το τελευταίο όνομα είναι από τον πολιτιστικό – καλλιτεχνικό χώρο που μας ζητήθηκε τουλάχιστον επι του παρόντος να μην δημοσιεύουμε το όνομα του.

Ένα από αυτά τα ονόματα θα είναι ο υποψήφιος της δικομματικής για την περιφέρεια Πελοποννήσου . Πέραν της ΝΔ βέβαια τις τελευταίες εβδομάδες δραστηριοποιείται και ο προερχόμενος από την κεντροδεξιά συνδικαλιστής και πρώην Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης ο οποίος εμφανίζεται τελικά να παίρνει την απόφαση της ανεξάρτητης καθόδου για την θέση τα ου περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές .

Πριν από μερικές μέρες και από την Χρυσή Αυγή ανακοινώθηκε, αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές στην περιφέρεια , με υποψήφιο που φαίνεται να προέρχεται από τον κλάδο των αποστράτων , μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν απόστρατο Στρατηγό γνωστότατο όνομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Και βέβαια από τον ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται εντονότερα το όνομα του κυρίου Παπαδημούλη και όχι του Θανάση Πετράκου ως υποψηφίου από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή αλλά ο κόσμος όπως φαίνεται και στα γκάλοπ που έχουν γίνει, θα ψηφίσει αυτοδιοικητικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έδειξε και η πρόσφατη μέτρηση που έκανε η εφημερίδα μας με την εταιρία ΜΑΡΚ , θέλουν αυτοδιοικητικούς και όχι κομματικούς υποψήφιους πόσο δε μάλλον απόστρατους της πολιτικής που μας έφεραν σε αυτό το χάλι και που δυστυχώς αμετανόητοι συνεχίσουν την ίδια τακτική προσπαθώντας να την εφαρμόσουν δυστυχώς και στην αυτοδιοίκηση .