Αρχική Χωρίς κατηγορία Δεν κλείνει το κέντρο Υγείας στα Τρόπαια

Δεν κλείνει το κέντρο Υγείας στα Τρόπαια

Την ξεκάθαρη δέσμευση της Υφυπουργού Υγείας Ζέτας Μακρή, ότι όχι μόνο δεν θα κλείσει το Κέντρο Υγείας Τροπαίων, αλλά επιπλέον θα αναβαθμιστεί η λειτουργία του, με επιπλέον προσωπικό, απέσπασε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Καλημέρα Αρκαδία” – η διοίκηση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, σε συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα, στην Αθήνα!

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όμως έπρεπε να πάει στη Βουλή, για να μιλήσει για νομοσχέδιο που ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί τη Δευτέρα.

Η διοίκηση της ΠΕΑ – με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Γιώργο Ζαραφέτα – συνάντησαν τελικά την Υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή (μαζί με τον Αρκά, ειδικό σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Βαλασόπουλο) που ξεκαθάρισε ότι το Κέντρο Υγείας Τροπαίων δεν θα κλείσει, θέλοντας να βάλει «τέλος» στα σενάρια που ακούγονταν τελευταία για το θέμα αυτό.

Η Ζ. Μακρή είπε ότι αυτή είναι μία απόφαση που έλαβε το Υπουργείο Υγείας και μετέφερε την άποψη, του ίδιου του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη ότι το Κ.Υ. Τροπαίων, πρέπει να αναβαθμιστεί με επιπλέον προσωπικό, για να λειτουργήσει υπό καλύτερες συνθήκες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε δέσμευση της Υφυπουργού για προσλήψεις αγροτικών ιατρών σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας.