Αρχική Ν. Αρκαδίας Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι της Τρίπολης λένε “όχι” στην Κυριακή

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι της Τρίπολης λένε “όχι” στην Κυριακή

Ο Πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Κορίνθου Αντώνης Παππάς

Σε συνέντευξη της, η κ.Μπόζιου Κωσταντίνα, πρόεδρος του συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων Τρίπολης και μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ, μίλησε για το θέμα του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές.

Αναλυτικότερα ανέφερε:’’ Όπως γνωρίζουν όλοι, η κυβέρνηση έδωσε το περιθώριο σε κάθε αντιπεριφερειάρχη, ακόμα και να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου. Όλοι οι φορείς της πόλης μας, έκριναν πως δεν υπάρχει κανένα όφελος στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές. Το πρόβλημα με την μείωση του κέρδους των καταστημάτων δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν ανοίγουν τις Κυριακές, αλλά με το ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ψωνίσει. Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα οδηγήσει σε περισσότερα λουκέτα αργά ή γρήγορα, καθώς και σε αύξηση της ανεργίας. Τα μόνα καταστήματα που ίσως βγουν κερδισμένα από το άνοιγμα τις Κυριακές είναι τα πολυκαταστήματα.
Σε συνάντηση που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη, μας άκουσε και συμφώνησε μαζί μας. Μάλιστα βγήκε κοινή απόφαση πως κάτι τέτοιο δεν υα ισχύει για τα καταστήματα της Αρκαδίας, εκτός των τουριστικών περιοχών’’.