Αρχική Χωρίς κατηγορία Στήσιμο 45 λεπτών από τον Ανδριανό και χωρίς συγνώμη!

Στήσιμο 45 λεπτών από τον Ανδριανό και χωρίς συγνώμη!

– Πολιτικοί που δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην ώρα τους πως μπορούν να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους;

Για ακόμα μια φορά παρατηρήθηκε το θλιβερό φαινόμενο της ασυνέπειας , και μάλιστα χωρίς αιδώ, των πολιτικών μας. Αυτήν την ώρα λαμβάνει χώρα στο επιμελητήριο Κορινθίας εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την απόδοση 5 υποτροφιών με την συμβολή του Επιμελητηρίου. Κεντρικός ομιλητής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, και η εκδήλωση ορισμένη για τις 13:00 το μεσημέρι.
Ώρα 13:15 άπαντες ήταν στο χώρο της εκδήλωσης πλην του Υπουργού. Καθηγητές, φοιτητές, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου ως οικοδεσπότης, εκπρόσωπος του δήμου και της περιφέρειας, φυσικά εκπρόσωποι των Μέσων ενημέρωσης.
όλοι τους καρτερικά ανέμεναν πότε ο Υπουργός θα αποφασίσει να προσέλθει προκειμένου να ξεκινήσει η εκδήλωση. Ο κ. Γιάννης Ανδριανός, προσήλθε 50 λεπτά μετά την καθορισμένη έναρξη της εκδήλωσης, το ακαδημαικό τέταρτο ξεχειλώθηκε στο μέγιστο, χωρίς μάλιστα να έχει διόλου τηνε υθιξία να ζητήσει συγνώμη γι αυτήν του την αργοπορία!
Αφού Χαιρέτισε και χαιρετήθηκε προσπέρασε τα ΜΜΕ που ανέμεναν και αυτά καρτερικά για μια δήλωση στην έναρξη της εκδήλωσης παραπέμποντας στην ομιλία του.
Αλήθεια, πως να πιστέψει κανείς στην πολιτική σας συνέπεια όταν δεν μπορείτε να είστε στην ώρα σας σε μια εκδήλωση τη στιγμή μάλιστα που είστε και κεντρικός ομιλητής;