Αρχική Ν. Κορινθίας Κλειστή και σήμερα η ΕΑΣ Νεμέας

Κλειστή και σήμερα η ΕΑΣ Νεμέας

Προς ένδειξη διαμαρτυρίας στην ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης, που υπερφορολογεί τα αγροτεμάχια, περικόβει επιδοτήσεις, δε δίνει αποζημιώσεις, μειώνει τις συντάξεις και οδηγεί την ύπαιθρο σε βέβαιο μαρασμό, καταδικάζοντας τον πρωτογενή τομέα σε ένα αργό και οδυνηρό θάνατο, η Ε.Α.Σ. Νεμέας κλείνει τις υπηρεσίες της στις 24 και 25 Οκτωβρίου.
Μέσα από τις ενέργειες της κυβερνητικής πολιτικής για την εφαρμογή του Νόμου για τους Συνεταιρισμούς, διαφαίνεται η προσπάθεια του κράτους να διαλύσει το συνεταιριστικό κίνημα, ώστε να μπορέσει απρόσκοπτη να επιβάλει τα αντιαγροτικά της μέτρα.

Αντιλαμβανόμενοι πως μόνο με δραστικές κινητοποιήσεις μπορούμε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες – συνεταιριστές, οι οποίοι μπορούν να υπολογίζουν σε εμάς.
Εδώ και 70 χρόνια είμαστε στο πλευρό τους, φτιάχνοντας μια υγιή και δυνατή Ένωση, μια συνεταιριστική οργάνωση που παλεύει για το καλό του Νεμεάτη αγρότη, και που χωρίς εμμονές και αγκυλώσεις δίνει καθημερινά το καλύτερο των δυνατοτήτων της για την εξυπηρέτηση των παραγωγών, κάνοντας τις δεσμεύσεις της πράξη.