Αρχική Χωρίς κατηγορία Καλιρρόη: Δεν θα επιτρέψουμε εργοστάσιο – μάχη μέχρι εσχάτων – Ο Αλευράς...

Καλιρρόη: Δεν θα επιτρέψουμε εργοστάσιο – μάχη μέχρι εσχάτων – Ο Αλευράς στο πλευρό των κατοίκων!

Δυναμικό παρόν στην ειδική συνεδρίαση του Π.Σ για την ενημέρωση της ΤΕΡΝΑ στο θέμα των απορριμμάτων δίνουν κάτοικοι από την περιοχή της Καλλιρόης. Η εταιρία ανακοίνωσε πως το εργοστάσιο θα βρίσκεται 650 μέτρα μακριά από τον οικισμό , θέση η οποία σκοντάφτει στην κάθετη άρνηση του οικισμού αλλά και του Δήμου Οιχαλίας. Οι κάτοικοι απαίτησαν από τον Πρόεδρο του Π.Σ Γιώργο Πουλοκέφαλο να αναγνώσει το ψήφισμά ους το οποίο αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν θα δεχτούν να γίνει η μονάδα στο σημείο αυτό. «Η επιτροπή αγώνα με ομόφωνη απόφαση ΔΣ διαχειρίζεται το θέμα των απορριμμάτων , με αφορμή την ειδική συνεδρίαση του Π.Σ ,συνεδρίασε την Δευτέρα και λαμβάνοντας υπόψιν το πρόβλημα στο Μελιγαλά, την κατηγορηματική άρνηση κατοίκων και δήμου, την αιφνιδιαστική και αυθαίρετη απόφαση της εταιρίας για την δημιουργία εργοστασίου.
Δεν θα συμμετέχουμε σε καμία διαβούλευση με την εκ νέου χωροθετημένη θέση, να δώσουμε τη μάχη με κάθε μέσο για ν αποτρέψουμε την εγκατάσταση της μονάδας.»

Την περιοχή ανοιχτά υποστήριξε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς ο οποίος υπενθύμισε οτι ο ΠΕΣΔΑ δεν μιλά για Καλλιρόη (Πως προέκυψε λοιπόν τώρα αυτή η περιοχή;” αναρωτήθηκε στο πέρας της εισήγησης του ο Αντιπεριφερειάρχης.