Αρχική Χωρίς κατηγορία Αιφνίδια Παραίτηση Χριστάκη – “Ορφανή” η Κίνηση Πολιτών από επικεφαλής!

Αιφνίδια Παραίτηση Χριστάκη – “Ορφανή” η Κίνηση Πολιτών από επικεφαλής!

Παραιτήθηκε το πρωί της Παρασκευής από την θέση του ως επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Κορινθίων, απο τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος καθώς επίσης και απ όλες τις θέσεις που απορρέουν απο την ιδιότητα αυτή ο Ηλίας Χριστάκης.
Την παραίτηση ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου Νίκος Σταυρέλης στην συνεδρίαση της Παρασκευής δηλώνοντας έκπληκτος και ζητώντας απο τον κ. Χριστάκη – ο οποίος δεν έδινε το παρόν- να το ξανασκεφτεί!
Η παραίτηση Χριστάκη βέβαια ήταν γνωστή στο Δήμο από το πρωί αφού έπρεπε να δίνει το παρόν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στην οποίαν είναι μέλος, αντ αυτού όμως προσκόμισε την παραίτησή του.
Στην επιστολή που ανεγνώσθη στο σώμα έγινε λόγος για απόφαση που απορρέει “απο την πολιτική του διαδρομή, παιδεία και ηθική” με τον μέχρι χθες επικεφαλής της Κίνησης να ζητά να εφαρμοστούν άμεσα τα δέοντα.
Ο Νίκος Σταυρέλης ύμνησε την παρουσία του κ. Χριστάκη στο Δ.Σ ιδιαίτερα σε θέματα περιβαλλοντικά, για “κενό” έκανε λόγο ο Κώστας Γιώτης ενώ για παραίτηση που αιφνιδίασε μίλησε ο Δήμαρχος

Στο επόμενο Δ.Σ το σώμα θα κληθεί να αντικαταστήσει τον κ. Χριστάκη απο τις επιτροπές στις οποίες μετείχε ενώ… πιο δύσκολο θα είναι το θέμα για την παράταξή του, την Κίνηση Πολιτών η οποία 7 μήνες πριν απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές μένει “ορφανή” αναζητώντας πλέον το στέλεχος εκείνο το οποίο θα τεθεί στην κεφαλή της και θα την οδηγήσει στη νέα αναμέτρηση.

Χριστίνα Τσιορωτά