Αρχική Ν. Αρκαδίας Γέμισε παιδιά στο «3 με 3» η Τεγέα!

Γέμισε παιδιά στο «3 με 3» η Τεγέα!

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ διοργάνωσαν με επιτυχία το τουρνουά «3 με 3» στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στην Παλαιά Επισκοπή, όπου συμμετείχαν 504 παιδιά (416 αγόρια και 88 κορίτσια) ηλικίας 8-18 ετών τα οποία γέμισαν με το παιχνίδι και τις φωνές τους έναν ιστορικό, πολιτιστικό και αθλητικό χώρο.

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε η αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ και το συγκεκριμένο τουρνουά «3 με 3» καθώς έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Δήμο Τρίπολης, που το διοργανώνει από το 1996 και μετά από εννέα πετυχημένες διοργανώσεις έχει φτάσει στον αριθμό-ρεκόρ 5.288 συμμετοχών!

Το τουρνουά «3 με 3» έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας προσφέρει ήδη μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 17 ετών στο Δήμο Τρίπολης πολλές φουρνιές καλών παικτών στο Ελληνικό και το Αρκαδικό μπάσκετ

Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Κώστας Σταματόπουλος (Δημοτικό) και ο Άρης Κουρόγιωργας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριπόντων νικητές ήταν ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Δημοτικό) και ο Γιώργος Λουκάς (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το τουρνουά παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο ταμίας του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Παναγιώτης Μάλαμας, ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμουράς, τα μέλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος και Παναγιώτης Παγκράτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαγούλας Χρήστος Μπάκος, καθώς και παράγοντες, προπονητές και παίκτες τοπικών συλλόγων.

Ο Δήμος Τρίπολης ιδιαίτερα ευχαριστεί τους Διευθυντές και Γυμναστές των Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας που βοήθησαν στη διανομή του εντuπου υλικού καθώς και τους συλλόγους μπάσκετ , τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για την παραχώρηση του χώρου για τη διοργάνωση και την εξυπηρέτηση των εργαζομένων του κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας που έκανε δωρεάν την μετακίνηση με λεωφορεία από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στο χώρο του Τεγεατικού και την επιστροφή στην Τρίπολη, τον ΕΕΣ που κάλυψε υγειονομικά το τουρνουά όπως και τα ΜΜΕ για την προβολή των διοργανώσεων.