Αρχική Ν. Κορινθίας Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου: Λύνει τα χέρια σε φαρμακοποιούς και ασθενείς

Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου: Λύνει τα χέρια σε φαρμακοποιούς και ασθενείς

Καινοτόμα και ουσιαστική η παρέμβαση της συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου,εισέρχεται στο χώρο της υγείας θέτοντας σε πρώτο πλάνο φαρμακοποιό και ασθενή. Στην υπηρεσία τους το νέο της προιόν MediΣΥΝ το οποίο παρουσιάστηκε το μεσημέρι παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
adonis
“Η υγεία είναι ένας τομέας που μας αφορά όλους, πρωτοπορούμε και στηρίζουμε τον φαρμακοποιό και τον ασθενή με το καινοτόμο προιόν που παρουσιάζουμε σήμερα” είπε στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου Γιώργος Δαλαμαρίνης.
Στα πλεονεκτήματα του MEDIΣΥΝ η δυνατότητα άμεσης ρευστότητας, ο σχεδιασμός των ταμειακών αποθεμάτων,οι 100 χιλιάδες ευρώ, το επιτόκιο του 8,5%, η δυνατότητα απόκτησης μερίδων που είναι και ένας απο τους απώτερους στόχους.
Το χρηματοδοτικό αυτό εργαλείο θα μπορούν να εκμεταλευτούν οι φαρμακοποιοί της Πελοποννήσου στα σημεία όπου η Τράπεζα διαθέτει είτε κατάστημα είτε θυρίδα. “Προχωρούμε με έργα και όχι με λόγια” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πέτρος Σανταμούρης ευχαριστώντας για την δική του καθοριστική συμβολή τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια εύστοχη και σοφή κίνηση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία η οποία μπορεί να αποτελέσει οδηγό για ολόκληρη τη χώρα.
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής ύμνησε ιδιαιτέρως την πολύτιμη βοήθεια της προέδρου των φαρμακοποιών Κορινθίας Αναστασίας Μπάρτζη, του Αντιπροέδρου της τράπεζας Ευάγγελου Παπαιωάννου αλλά και του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η επέκταση της Συνεταιριστικής σε Πάτρα και Πύργο.

Η συνεταιριστική τράπεζα Πελοποννήσου με σαφή σχεδιασμό και όραμα έχει θέσει ισχυρά θεμέλια ώστε ν αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας, ενέργειες σαν και την σημερινή το αποδεικνύουν περίτρανα