Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο

Τρίπολη: Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο

Ο ΔΕΔΔΗΕ / Περιοχή Τρίπολης ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε περιοχές της Τρίπολης Τετάρτη και Πέμπτη. H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Στην Τρίπολη θα γίνουν οι εξής διακοπές ρεύματος:

Τετάρτη 9/10/2013 6:00:00 πμ – 9:30:00 πμ

Τάσου Σεχιώτη, Δεληγιάννη, Δημητρακοπούλου, Δαρειώτου, Εθν. Αντιστάσεως, Πλ. Άρεως

Πέμπτη 10/10/2013 2:30:00 μμ – 5:00:00 μμ

Περιμετρικά της Πλ. Αγ. Βασιλείου, Εθνομαρτύρων, Γεωργίου Α΄, Κύπρου

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται διαρκώς υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2710 – 242373 και βλάβες 1050