Αρχική Χωρίς κατηγορία Ξεκαρδίστηκε ο Υποψήφιος

Ξεκαρδίστηκε ο Υποψήφιος

Του την φτιάξαμε την διάθεση του Υποψήφιου που…. Από την πολλή σιγουριά έμεινε υποψήφιος! Γέλασε με την ερώτηση του super στο Βασίλη Νανόπουλο περι εξαίρεσης του σταθμού και της εφημερίδας από την διαφημιστική προβολή της έκθεσης ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014.
Δεν γέλασε όμως με τις ανακρίβειες περι μη βήματος και μη φιλοξενίας θέσεως στο super ή στο ΣΗΜΕΡΑ του επικεφαλής του! Αυτά του άρεσαν του υποψήφιου! Βόλευαν!
Ξέχασε φαίνεται και εκείνος τις συνεχείς προσκλήσεις του σταθμού και την «σιωπηλή» απόφαση του συνδυασμού να μην παρίστανται εκπρόσωποι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο super.
Καθόλου δεν ευθύμησε ο υποψήφιος ο οποίος μάλλον θεωρεί το επιμελητήριο τσιφλίκι; Ειλικρινά δεν κατάλαβα!
Αποφασίζει ο υποψήφιος στο Δήμο Νανόπουλο , από τη θέση του προέδρου για τα μέσα που θα εξαιρεθούν απο το Επιμελητήριο επειδή ήταν – κατ αυτόν- εχθρικά προεκλογικά;
Μας συγχωρείτε αγαπητέ αλλά κληθήκατε ως συνδυασμός πολλάκις να πείτε τις θέσεις σας.!
Η αλήθεια είναι πως φοβηθήκατε διότι πάνατ θεωρούσατε πως το super είναι του Δημάρχου!
Αλλά και έτσι να ήταν… γιατί δεν αρπάξατε ποτέ τη ευκαιρία να βρεθείτε στο βήμα αυτό και να σκήσετε εκ των έσω την κριτική σας;
Ναι υπάρχει και αντίλογος!
Αγαπητέ υποψήφιε , σας ευθυμήσαμε με την ερώτηση!
Μα πώς να δώσεις στο super και στο ΣΗΜΕΡΑ , τα «εχθρικα» μέσα ενημέρωσης όταν τόοοοοσα άλλα ήταν φιλικά εώς πολύ φιλικά!
Πολλά τα λεφτά Άρη ( εν προκειμένω Λάμπρος)
Όλοι ξέρουν τα δικά σας φίλια μέσα, το βλέπουν ακόμα και σήμερα!
Όλοι επίσης ξέρουν πως η τοποθέτηση Νανόπουλου σήμερα περί μη φιλοξενίας και πρόσκλησης ήταν πυροτέχνημα και τον εκθέτει! Στο προσωπικό του email υπάρχουν οι προσκλήσεις και υπάρχουν αποδεικτικά…
Καλό θα ήταν ο κ. Νανόπουλος να ξεχωρίσει τις δυο θέσεις που κατέχει και…. Να μάθει πως ως εκλεγμένος ( και στις δυο θέσεις) έχει εκτεθεί καιθα δέχεται κριτική. Θα πρέπει να μάθει να την δέχεται και να την αποκρούει με επιχειρήματα.
Άλλωστε η αμηχανία του σήμερα κάθε φορά που έλεγε τη λέξη super ήταν εμφανής…

ΥΓ: Ευτυχώς που είμαστε και εμείς βρε υποψήφιε και σου φτιάχνουμε την διάθεση γιατί η πίκρα που έφαγες στις εκλογές δεν περνάει ούτε και με… τόνους λουκουμάδες!