Αρχική Ν. Αργολίδος Συγχαρητήρια θα δεχτεί απόψε στις 19:30 ο Δ. Καμπόσος

Συγχαρητήρια θα δεχτεί απόψε στις 19:30 ο Δ. Καμπόσος

Τα συγχαρητήρια των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας», θα δεχθεί σήμερα ο νέος πρόεδρος των Δημάρχων Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος για την εκλογή του .

Σήμερα Πέμπτη στις 19:30 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο της πλειοψηφούσας παράταξης, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν, οι σύμβουλοι θα συγχαρούν επισήμως τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την εκλογή του στην προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δημήτρη Καμπόσο που μετά το 62% των περασμένων εκλογών , κερδίζει άλλη μια εκλογική μάχη με το σημαντικό ποσοστό 65% (Ο Δημήτρης Καμπόσος έλαβε 11 ψήφους έναντι 6 ψήφων που έλαβε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης). Για πρώτη φορά ο δήμος Άργους-Μυκηνών μπαίνει στο προσκήνιο των πολιτικών αυτοδιοικητικών εξελίξεων διεκδικώντας για όλους τους δήμους της Πελοποννήσου (26 Δήμοι) τον σεβασμό που τους αξίζει.
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου είναι το θεσμικό όργανο συλλογικής έκφρασης της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης ανάμεσα σε 13 Ενώσεις Δήμων σε όλη την Ελλάδα.