Αρχική Χωρίς κατηγορία Πάλι έμεινε με.. τη χαρά ο Β. Νανόπουλος! Για 1 ΨΗΦΟ δεν...

Πάλι έμεινε με.. τη χαρά ο Β. Νανόπουλος! Για 1 ΨΗΦΟ δεν εξελέγη στις εκλογές της ΠΕΔ

Άτιμη κοινωνία που άλλους τους εκλέγεις και άλλους τους… αφήνεις στην απ έξω για λίγα ψηφοδέλτια, πόσο δε μάλλον αν είναι για… ένα!
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας , υποψήφιος Δήμαρχος Κορίνθου και επικεφαλής της μειοψηφίας σήμερα ( έστω και προσωρινά για να μην σου χαλάω την καρδιά βρε Πρόεδρε) Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος είπε να δοκιμάσει την τύχη του σε ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση. Ήτο λοιπόν υποψήφιος στις εκλογές της ΠΕΔ Πελοποννήσου!

Έβαλε το κοστούμι του, την γραβάτα του, το καλό του το χαμόγελο και με… τον αέρα της «επιτυχημένης έκθεσης του Επιμελητηρίου» έβαλε πλώρη για την Τρίπολη με στόχο ΦΥΣΙΚΑ να εκλεγεί!

Κατέβηκε λοιπόν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ( ωχ παναγιά μου και τούτη την ιδιότητα ακόμα δεν την έχει χωνέψει) με την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση . Αντίπαλοί του; Οι Σμυρνιώτης, Αργειτάκος, Αντωνόπουλος, Μαρινάκης και Μπαχούμας.

Η κάλπη; Για ακόμα μια φορά δεν του έδωσε εκλογή, ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ 1 ΨΗΦΟ ο Βασίλης Νανόπουλος έμεινε εκτός!

Εξελέγησαν οι Σμυρνιώτης , Αργειτάκος ( πρώην Δήμαρχοι) και ο Γιώργος Μπραχούμας και ο Βασίλης Νανόπουλος το φυσάει και δεν κρυώνει!
Προς συμπαράσταση του έσπευσε -σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται- όλη η ομάδα της Κορίνθου ( προφανώς έβαλε και τα έξοδα κίνησης) από sfedoΝιστες μέχρι υποψηφίους που δεν εξελέγησαν!

Αλλά θα μου πείτε… ΠΑΛΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!
Γιατί Δήμαρχε δεν ψήφισες τον Βασίλη και ψήφισες τον Καμπόσο; Επειδή είστε συγχωριανοί;;;;
Ρίξε και μια ψήφο στον εκλογικό σου αντίπαλο, ψήφο συμπάθειας έστω όπως γινότανε παλιά με την υποψηφιότητα του Στυλιανού!

ΥΓ: Πληροφορίες που λένε ότι έχει ήδη προσφύγει στην Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας βία και νοθεία ελέγχονται…