Αρχική Χωρίς κατηγορία Όλα έτοιμα για το 13 φεστιβάλ θεάτρου στην Κόρινθο

Όλα έτοιμα για το 13 φεστιβάλ θεάτρου στην Κόρινθο

Συνέντευξη τύπου σχετικά με το προσεχές φεστιβάλ θεάτρου που θα υλοποιηθεί στην πόλη της Κορίνθου από την πρώτη έως τις δεκάτη Αυγούστου παραχώρησαν σήμερα στο Δημαρχείο ο σκηνοθέτης Παύλος Καράγιωργας μαζί με τον Δήμαρχο της Κορίνθου Αλέκο πνευματικό.
Ο δήμαρχος υπέβαλε τις ευχαριστίες του στο Κορινθιακό θέατρο Βασίλης Ρωτάς για την φιλοξενία του φεστιβάλ , στον σκηνοθέτη Παύλο Καράγιωργα , καθώς και σε όλους τους συντελεστές που συνδράμουν για την υλοποίησή του.
Παράλληλα ζήτησε συγνώμη εκ των προτέρων στους Κορίνθιους πολίτες για την μικρή χωρητικότητα του θεάτρου, λέγοντας πως αναπολεί και εκείνος τις ημέρες που φιλοξενούταν το φεστιβάλ στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης .
Μεταξύ άλλων απάντησε και στα όσα ακούστηκαν περί χρηματοδότησης του κορινθιακού θεάτρου Βασίλης Ρώτας χρησιμοποιώντας και πάλι την φράση <>.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν δόθηκε ούτε ένα σεντ, αλλά γίνετε σε συνεργασία με τον Βασίλη ρώτα για τι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, διότι θέλει πολύ κόπο και χρόνο για την διοργάνωσή του, χαρακτηρίζοντας τα όσα ακούστηκαν κακόβουλες προσπάθειες υπονόμευσης του φεστιβάλ .
Στη συνέχεια την σκυτάλη του λόγου παρέλαβε ο σκηνοθέτης Παύλος Καράγιωργας όπου αναφέρθηκε στις εκπλήξεις και της καινοτομίες της φετινής χρονιάς , προσθέτοντας τα ωφέλει που έχει η πόλη της Κορίνθου όλα αυτά τα χρόνια από το θεατρικό φεστιβάλ .