Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Άρτος , τα θεάματα και το άγχος του υποψήφιου!

Ο Άρτος , τα θεάματα και το άγχος του υποψήφιου!

Τελικά πρέπει όλοι να παίρνουν άδεια από τον Υποψήφιο, που έμεινε υποψήφιος, για να γράψουν το οτιδήποτε, ειδικά αν αφορά το Βασίλη Νανόπουλο και τις δράσεις του!
Να ζητούν όλοι την άδειά του όταν εκείνος αφειδώς γράφει και φτιάχνει ανδριάντες του ανδρός, όταν ο ίδιος από κανέναν δεν ελέγχεται επειδή τα βρίσκει όλα «καλώς καμωμένα».
Αρνείται όμως να δεχτεί την οποιαδήποτες κριτική γίνεται και χαρακτηρίζει με λέξεις που… δεν αποτελούν επιχειρήματα σαφώς όλους εκείνους που τυχαίνει να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνον!
Αλήθεια δεν γνώριζε ο κ. Νανόπουλος ότνα έμπαινε στα κοινά πως υπάρχει και ο αντίλογος; Πως υπάρχει και η κριτική;
Διαφαίνεται τεράστιο μένος βρε υποψήφιε όταν εσένα και άλλους που επίσης «όλα καλώς καμωμένα τα βρίσκουν» κανείς δεν ενοχλεί! Ούτε και εκείνους που «έστησαν τσαντίρι» νυχθιμερόν στην έκθεση για το μεροκάματο! Κι αυτοί καλά έκαναν!
Λέτε την άποψή σας και έχετε το δικαίωμα γι αυτό!
Οι υπόλοιποι; Τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες;
Βρε τι φίμωμα θέλουν να γίνει;

Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να μην εξάπτεσαι διότι.. εσύ ο ίδιος αναιρείς τον εαυτό σου όταν γράφεις «έχω την αίσθηση ότι ακόμα κι αυτοί που την λασπώνουν το κάνουν γιατί ήταν σημαντική»
Και εσύ με την ίδια λογική υποψήφιε ασχολείσαι με τους «ελάχιστους εντεταλμένους πληκτρολογιοκρούστες» τότε το κάνεις γιατί και αυτοί είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ! Ε;;;;;