Αρχική Χωρίς κατηγορία Υποψήφια η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία ;

Υποψήφια η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία ;

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας φαίνεται ότι επιδιώκει να είναι η κόρη του Περιφερειάρχη Εύη Τατούλη αν και οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι το deal της καθόδου της Εύης Τατούλη στις επερχόμενες εκλογές συζητήθηκε πακέτο με την στήριξη Τατούλη από τη Ν. Δ του Σαμαρά στις προεκλογικές συναντήσεις που είχε ο Π. Τατούλης με τον Αντ. Σαμαρά και ανθρώπους του περιβάλλοντος του 4 μήνες πριν από τις εκλογές της ΤΑ για την περιφέρεια Πελ/σου.
Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι δημοσκόπηση η οποία έγινε και παραγγέλθηκε στην εταιρία Metron Analysis για την Αρκαδία έδειξε ότι ο νυν Βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος , είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί από πλευράς ΝΔ και η μάχη γίνεται περισσότερο για τον 2ο μεταξύ του υποψήφιου Βουλευτή και γιατρού Κ. Βλάσση, του Γραμματέα Επικοινωνίας Ιωάννη Παναγιωτόπουλου και της κόρης του Π. Τατούλη Εύης Τατούλη.
Βέβαια έχουμε και παρασκήνιο όπως μας ενημέρωσαν , ένας εκ των υποψηφίων ( είτε γιατί δεν μπορούσε να μάθει το αποτέλεσμα, προφανώς δεν είχε παραγγείλει την μέτρηση ή για να μάθει συγκεκριμένα ονόματα, σπίτια και ψηφοφόροι ποιόν ψηφίζουν)φαίνεται να χρησιμοποίησε δικό του call center και μάλιστα τηλεφωνούσαν από κρατικό φορέα με σκοπό ή να βγάλουν συμπέρασμα πόσο καλά πάει ο εντολέας τους ή για να ψαρέψουν ποιόν ψηφίζουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι τους οποίους καλούσαν κάνοντας τους δημοσκόπους!
Εμείς εκτιμάμε ότι είναι δύσκολη η απόφαση για την κόρη του περιφερειάρχη διότι αφενός η N.D είναι στα κάτω της , αφετέρου κανένας ψηφοφόρος τη σήμερον από κάθε κόμμα πολύ δε περισσότερο σε κόμματα που κυβέρνησαν πάμπολλα χρόνια δεν θέλουν ούτε καν ν ακούν διαδικασίες που καθορίζουν με βάση τι ήταν ο πατέρας πολιτικός πχ; Να δίνουν τη σκυτάλη της πολιτικής στο γιο ή την κόρη!
Εδώ βέβαια , υπάρχει κ μια επιπλέον δυσκολία ότι στις τριεδρικές ένας μόνο θα εκλεγεί από το κόμμα της Ν.Δ με ότι αυτό συνεπάγεται όταν ο 2ος είναι πολύ μακριά πίσω από τον 1ο.
Είμαστε λοιπόν, μιας κ μυρίζουν έντονα εκλογές, πολύ περίεργοι να δούμε αν κ μετά τα ευρήματα της δημοσκόπησης θα επιχειρήσει η κόρη του περιφερειάρχη να δοκιμάσει να κατέβει στην Αρκαδία με τη Ν.Δ του Σαμαρά έχοντας απέναντι τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Κώστα Βλάσση κ τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο.
Υ.Γ: Πολύ περίεργος είμαι να δω να κονταροχτυπιούνται στα εκλογικά πάνελ η κόρη του περιφερειάρχη Τατούλη κ η στενή συνεργάτης, Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Ντίνα Νικολάκου η οποία φαίνεται σχεδόν να έχει αποφασίσει την κάθοδο της στην πολιτική σκηνή στη Μεσσηνία με το «ποταμόπλοιο» του Θεοδωράκη. Ε ρε γλέντια που θα χουμε!