Αρχική Ν. Κορινθίας “Υγεία και Αυτοκίνητο υπό έλεγχο” απο την Autovision και τον όμιλο Ιατρικού...

“Υγεία και Αυτοκίνητο υπό έλεγχο” απο την Autovision και τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών (video)

Με σύνθημα ,ΥΓΕΙΑ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ,πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου, από το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (AUTOVISION) και του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, στην αίθουσα του επιμελητήριου Κορίνθιας, με θέμα την,
” Παροχή κάρτας υγείας του Ιατρικού Ομίλου από την Autovision Κορινθίας ”
Εκπρόσωποι του Ιατρικού Ομίλου και ο Πρόεδρος της Autovision, Σωτήρης Μουρίκης ,ανέπτυξαν τα προνόμια αλλά και την αναγκαιότητα της κάρτας παροχών υγείας για όλους τους πολίτες.
Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας μας ,ευχαριστούν για την παρουσία
και την στήριξη τον, Αντιπεριφεριάρχη ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ, τα ΜΜΕ του νομού
Κορίνθιας καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθησαν.
Η κάρτα θα χορηγείται ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, σε κάθε κάτοχο οχήματος που θα προσέρχεται για τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) ή για έκδοση κάρτας καυσαερίων (ΚΕΚ),στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κόρινθο.
Αναλυτικά οι παροχές είναι:

1 Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις
στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης),
24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ/επίσκεψη.
2 Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
σε όλες τις ειδικότητες στα νοσοκομεία του Ομίλου (Δευτέρα – Παρασκευή μετά από τηλεφωνικό ραντεβού).
3 Έκπτωση 30% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις
στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, με την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Επίσης σε περίπτωση ύπαρξης ασφαλιστικού φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και με τη χρήση παραπεμπτικού για Αξονικές τομογραφίες, Μαγνητικές τομογραφίες, Triplex και PET-CT, συμμετοχή 15% επί της τιμής κρατικού τιμολογίου.
4 Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων EMS
σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε Νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και της Κορίνθου. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2000.
5 Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (Basic-Premium-Παιδιατρικό).
6 Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Σε περίπτωση που έχετε κάλυψη ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας μη συνεργαζόμενης απευθείας με τις κλινικές του Ιατρικού, είναι δυνατή η πίστωση του λογαριασμού σας, μέχρι 40 ημέρες, προκειμένου να μην εκταμιεύετε εσείς τα χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλίων. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών σας (σύζυγο & παιδιά).
Επίσης, ισχύουν και για το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι και το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, τις μοναδικές ουσιαστικά πλήρεις και ολοκληρωμένες Παιδιατρικές Κλινικές.
Όλες οι παροχές ισχύουν με την επίδειξη της ονομαστικής Κάρτας Υγείας που κρατάτε στα χέρια σας.
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, σε όλη την επικράτεια.
ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ &
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
Διστόμου 5 – 7, 151 25 Μαρούσι,
T 210 6198100
ΙΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ
Άντερσεν 1, 115 25 Αθήνα,
T 210 6974000
ΙΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
Άρεως 36, 175 62 Π. Φάληρο,
T 210 9892100
ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Εθν. Μακαρίου 60, 121 32 Περιστέρι,
T 210 5799000
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ασκληπιού

AUTOVISION ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ