Αρχική Χωρίς κατηγορία Γ. Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Γ. Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με το protothema.gr o κ. Γιάννης Πανούσης στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως παραμένει ωστόσο στη διάθεση του κ. Τσίπρα σε περίπτωση που θέλει να τον τοποθετήσει και πάλι σε υπουργικό θώκο….

“Εγω επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα, γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ” τόνισε ο κ. Πανούσης και ξεκαθάρισε: “Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές”.
Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος “δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί”.
“Είμαι στη διάθεση της πολιτείας, παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής” τόνισε ο κ. Πανούσης.
“Δεν υπηρετεί στην ΕΥΠ αστυνομικός, για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι υποκίνησε την επίθεση κατά υπουργού στην Κω”

Δεν υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2009 μέχρι σήμερα, αστυνομικός για τον οποίον αναφέρθηκε ότι υποκίνησε και ενεπλάκη στην επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κω, τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει τα εξής:
“Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε”.