Αρχική Ν. Μεσσηνίας Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από -170- δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (7.8.2014) το απόγευμα, επιχείρηση και έρευνα σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -170- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 3 μέτρα περίπου, με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε, εξοπλισμός καλλιέργειας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.