Αρχική Χωρίς κατηγορία Εκεί που μας χρωστάγανε… μας πήραν και το βόδι!

Εκεί που μας χρωστάγανε… μας πήραν και το βόδι!

Θίχθηκε η θεματική Ντίνα Νικολάκου απο τα “όξω απο δω” που άκουσε σε όλους τους τόνους το βράδυ του Σαββάτου στην Οιχαλία!
και λέμε θίχθηκε γιατί… απάντησε σε όλους αυτούς τους… ανάγωγους που δεν την άφησαν να ομιλήσει και να υπερασπιστεί τις επιλογές και το έργο του αγαπητού της Πέτρου , με ένα δελτίο τύπου ΦΩΤΙΑ!

Στο δελτίο λοιπόν που τιτλοφορείται με την… “απειλή” «Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για τα προβλήματα της Μεσσηνίας», η κυρία Νικολάκου μιλά για ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και φυσικά προκαλεί!

όταν ο δικός της επικεφαλής και Δημοκράτης Πέτρος Τατούλης είχε τοποθετήσει τα ΜΑΤ στο Αποστολοπούλειο για να μην μπουν οι Οιχαλιώφτες, η δημοκρατική της ευαισθησία είχε πέσει σε λήθαργο!

Υποτιμά δε τους κατοίκους της περιοχής λέγοντας πως υποκινούνται απο κάποιους, απο υποβολείς, απο κέντρα , αφαιρώντας τους και την λογική και την ευθιξία και το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον τόπο τους εαν κρίνουν πως θίγεται!

Μιλά για “παρακράτος” η Ντίνα Νικολάκου και για ανοίκειες συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν εκείνους που τις εκφράζουν!!!

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Πιο κάτω η ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει την “λάσπη” που δέχεται η περιφερειακή αρχή του “άσπιλου και αμόλυντου” Περιφερειάρχη, και εδώ για ακόμα μια φορά η νοημοσύνη όλων υποτιμάται σε υπέρτατο βαθμό!

Τέλος εντύπωση προκαλεί το… παράπονο της Ντίνας η οποία θεωρεί τόλμη την παρουσία της στην Οιχαλία που θα έπρεπε να αναγνωριστεί και να επιβραβευθεί!

Μας συγχωρείτε κυρία Νικολάκου μα για τους κατοίκους μάλλον ΘΡΑΣΣΟΣ ητο να βρεθείτε εκεί και να θελήσετε να ομιλήσετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ το είχατε εσείς αρνηθεί στους ίδιους όταν έφτασαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο προ ολίγων μηνών…

Έτσι είναι κυρία Νικολάκου! Δανεικά!
Μήπως την επόμενη φορά να πάρετε και τα ΜΑΤ μαζί σας για να επιβάλετε να μιλήσετε… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ;;;;;; Μια πρόταση κάνουμε και εμείς!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

Δ.Τ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, «Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για τα προβλήματα της Μεσσηνίας»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Μελιγαλά και το Ραμοβούνι, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Έχουμε από την πρώτη στιγμή τονίσει ότι πίσω από τα γεγονότα που βλέπουμε να εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στην Οιχαλία ασφαλώς και δεν είναι οι λίγοι πολίτες, που σπρώχνουν οι κάποιοι θρασύδειλοι μπροστά, αλλά τα συμφέροντα των εταιρειών, και οι ορισμένοι γνωστοί τυχοδιώκτες της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης που κρύβονται πίσω από το παραβάν.

Οι προσωπικές, ανοίκειες και εξυβριστικές επιθέσεις χαρακτηρίζουν σε απόλυτο βαθμό, όχι απλά αυτούς που τις εκφράζουν, αλλά κυρίως και πρωτίστως τους υποβολείς τους. Ανήκουν σε άλλες σκοτεινές εποχές, όπου το “παρακράτος” διεκδικούσε, προσβάλλοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία, να διαδραματίσει ρόλο κράτους. Είναι πια ξεκάθαρο ότι οι διάφορες μαφίες της πολιτικής και οι επιχειρηματικές καμόρες, δεν βρίσκουν πια εύφορο έδαφος στην Πελοπόννησο σήμερα, όπου ισχύουν σε απόλυτο βαθμό οι νόμοι και οι κανόνες και όπου το μόνο ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής είναι η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος.

Το γνωστό κέντρο που είχε συνηθίσει στην Μεσσηνία να ασκεί μια δεύτερη – “παρακρατική” εξουσία, δίπλα στην εκλεγμένη και νόμιμη, βρήκε την πόρτα της Περιφερειακής Αρχής κλειστή. Η μεθοδευμένη λάσπη που δέχεται η περιφέρεια , επί παντός υπαρκτού, ανύπαρκτου και κατασκευασμένου, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι πιέσεις τους έχουν πέσει στο κενό. Ότι αυτό το βρώμικο σύστημα φυλλορροεί και παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί. Το χαρτί εκείνων που επιβίωσαν λάθρα, που επιβίωσαν με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, που επιβιώσαν χτυπώντας με χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Αυτοί που μέχρι σήμερα δεν είχαν ούτε μισό πρωτοσέλιδο, δεν φιλοξένησαν ούτε ένα δικό τους “γιούχο” απέναντι στα κυκλώματα που λυμαίνονταν μέχρι σήμερα τα σκουπίδια και είναι υπεύθυνα για τις τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές στον τόπο μας. Αυτό τοποθετεί στην σωστή βάση την ανάγνωση των δημοσιευμάτων. Ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι. Ποιοι είναι οι εκβιαστές. Και ποιοι δεν εκβιάζονται με κανέναν τρόπο.
Σε ό,τι προσωπικά με αφορά, η Μεσσηνία γνωρίζει πολύ καλά ότι βρίσκομαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των αρχών που πρεσβεύω και ότι δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από αλλοθικές συμπεριφορές και προσωπικά παιχνιδάκια. Αν κάποιοι δεν επικροτούν την επιλογή και την τόλμη μου να βρεθώ στην Οιχαλία, μαζί με τους κατοίκους και να συμμετάσχω σε έναν δημόσιο διάλογο, που αποδείχτηκε προσχηματικός, αυτό ούτως ή άλλως είναι συμβατό με την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Αν πάλι θεωρούν ότι ως γυναίκα θα έπρεπε να φοβάμαι ή να κρύβομαι, αυτές οι νοοτροπίες τους ανήκουν σε μια άλλη δομή κοινωνίας, που ανήκει στο παρελθόν. Θα συνεχίζω να υπερασπίζομαι σθεναρά το σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, στο οποίο συνετέλεσα από την θέση ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε, και είμαι σήμερα πιο βέβαιη από ποτέ ότι η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος έχει πια γυρίσει σελίδα σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει το όνομά μου σε περίεργα αλλά γνώριμα για τους Μεσσήνιους πολιτικά παιχνίδια, τα οποία εκτυλίσσονται εις βάρος των πολιτών του Δ. Οιχαλίας για την προσωπική επιβίωση πρώην, υποψηφίων και επίδοξων δημάρχων, από όπου κι αν αυτά προέρχονται.