Αρχική Χωρίς κατηγορία Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε απο τη Ντίνα Νικολάκου για τα 5,8 εκ...

Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε απο τη Ντίνα Νικολάκου για τα 5,8 εκ ευρώ!

“Αστεία” είναι για πολλούς η απάντηση της Θεματικής αντιπεριφερειάρχου Ντίνας Νικολάκου στην επερώτηση του Νίκου Γόντικα περι των 5,5 εκ ευρώ που διατίθενται για την διαφήμιση της Μυθικής Πελοποννήσου.
Η Αντιπεριφερειάρχης στην αρχή ορθά και κοφτά λέει πως δεν υπάρχει κανένα σημείο αλήθειας στα όσα η επερώτηση περιλαμβάνει.
Στη συνέχεια όμως μιλά για πρόταση η οποία έχει κατατεθεί στο ΕΣΠΑ και για κονδύλια που θα περάσουν μέσα απο την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Α.Ε !
Το peloponnisosnew.gr έφερε στην δημοσιότητα την απόφαση, όχι την πρόταση στο ΕΣΠΑ , Ως λέει η κυρία Νικολάκου, αλλά την απόφαση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την διάθεση των κονδυλίων των 5,8 εκ ευρώ μέσω της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε για την διαφήμιση της μυθικής Πελοποννήσου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://www.peloponnisosnews.gr/apoklistiko-idou-ta-58-ek-evro-tis-mithikis-peloponnisou-dikeouchos-i-peloponnisos-a-e-me-ipografi-tatouli/), απόφαση υπογεγραμμένη απο τον Αύγουστο του 2013.

Η κυρία Νικολάκου στις απαντήσεις που έδωσε 5 ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της επερώτησης Γόντικα στο kalimera-arkadia , αρέσκεται για ακόμα μια φορά σε κορώνες περι ακατάπαυστης εργασίας στο κτίριο της Εθνάρχου Μακαρίου και για… λάσπη που επιχειρεί να πετάξει η αντιπολίτευση προκειμένου να κάνει τον προεκλογικό της αγώνα.
Για την ταμπακιέρα βέβαια, τα ερωτήματα δηλαδή, πως , που, πότε και σε ποιούς διετέθησαν τς χρήματα, δεν είχε ούτε μια λέξη να πει παρά παρέπεμψε για απαντήσεις αναλυτικότερα στο επικείμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Άραγε εκεί θα μάθουμε ποιός πήρε και γιατί απο την πίτα των 5,8 εκ ευρώ ή θα γίνουμε και πάλι θεατές προσωπικών επιθέσεων και .. φαντασμάτων;
Υπομονή ως την Δευτέρα!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w1EjycVrR_k