Αρχική Ν. Αρκαδίας Συνάντηση Γιαννακούρα – Τομάρα για τα προβλήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Συνάντηση Γιαννακούρα – Τομάρα για τα προβλήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με τον νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Πέτρο Τομάρα και τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Κώστα Καπόγιαννη.
Μία συνάντηση που δεν έμεινε σε εθιμοτυπικό επίπεδο, αλλά υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το οποίο, ως γνωστόν, ανήκει στην ΠΟΑ.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:
“Τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τους ομογενείς Αρκάδες και άμεσα θα υπάρξει επικοινωνία του γραφείου μου με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα οι ομογενείς μας να μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου είτε για θέματα που σχετίζονται με επενδύσεις στην Ελλάδα, είτε για θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος, ώστε, όπου μπορούμε να βοηθούμε.
Στη διάρκεια της συνάντησης τόνισα, κάτι που έχω αναφέρει και άλλες φορές, πως “Το παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι ο φύλακας άγγελος μας” και θεωρώ επίσης πως “είναι ευχής έργο που ο νέος διοικητής του είναι αρκάς και επιπλέον λόγω της ενεργού συμμετοχής του και δράσης του από διάφορες θέσεις με τα κοινά του τόπου μας γνωρίζει τα προβλήματα και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην στήριξη και περαιτέρω αναβάθμιση του νοσοκομείου μας”.
Να του ευχηθώ “Καλή επιτυχία” και να τον διαβεβαιώσω πως η συνεργασία μας είναι δεδομένη όπως και με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής.”