Αρχική Ρεπορτάζ Άλλα αποφάσισαν οι δήμαρχοι Και άλλα ανάρτησε η Εκτελεστική του ΦΟΔΣΑ !

Άλλα αποφάσισαν οι δήμαρχοι Και άλλα ανάρτησε η Εκτελεστική του ΦΟΔΣΑ !

• Διορία λίγων ημερών για αποκατάσταση – Ετοιμάζεται εξώδικο / Δείτε τις αποφάσεις με όσα αρχικά είχαν αποφασιστεί και τελικά δεν περιλήφθηκαν στο κείμενο που εστάλη!

Αντιδράσεις και μεγάλα ερωτηματικά προκάλεσε η ανάρτηση της υποτιθέμενης απόφασης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου από την πλειονότητα των δημάρχων όταν οι περισσότεροι από αυτούς άλλα είπαν , άλλα δεσμεύτηκαν ομόφωνα άλλα αποφάσισαν στις 19-7 και στις 2-8 στην ολομέλεια του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και μετ εκπλήξεως είδαν πριν από δυο μέρες άλλα να αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Μια απόφαση η οποία στην ουσία δεν έχει καμία σχέση με ότι αποφασίστηκε! Εμείς λοιπόν παραθέτουμε τα σημεία που είχε εντοπίσει τότε ο Δημήτρης ΚΑΜΠΌΣΟΣ στα οποία επέμεινε όταν στις 2 -8 το προεδρείο του ΦΟΔΣΑ και ορισμένοι που κατά όπως λέγεται είχαν δεχτεί πιέσεις με την έννοια , τι είναι αυτά που αποφασίσατε, τότε προσπάθησαν να αλλάξουν την ομόφωνη απόφαση της 19-7 πράγμα που αποσοβήθηκε όταν δήμαρχοι όπως ο Δήμαρχος Κορινθίων έδειξε στο προεδρείο το dvd με την συνεδρίαση της 19-7. Φαίνεται όπως ότι οι πρέσες δεν το έβαλαν κάτω , ξανάρχισαν τα γνωστά , είχαμε ξανά την παραίτηση και ξε-παραίτηση και μείνε μέχρι να ολοκληρώσουμε προέδρου του ΦΟΔΣΑ δημάρχου Ξυλοκάστρου και τελικά, φτάσαμε στην ανάρτηση αυτής της άσχετης με την ομόφωνη απόφαση Δημάρχων, απόφασης η οποία έκανε ως φαίνεται έξω φρενών τα πράγματα.
Οι ασφαλείς πληροφορίες μας , μας λένε ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο μετά τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημάρχων προς το προεδρείο του ΦΟΔΣΑ , με το περιθώριο χρόνου ολίγων ημερών, ή γράφεται την απόφαση όπως πάρθηκε ομόφωνα στις 19-7 διότι ευτυχώς υπάρχει και το dvd της συνεδρίασης, και μπορεί να δοθεί και συνέχεια στα δικαστήρια σε όλους αυτούς που άλλαξαν την απόφαση και άλλα ψηφίσανε άλλα αποφασίσανε και άλλα αναρτήσανε!

Η απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ
apofasi poy anartiuike1
apofasi fodsa poy estali

Τα σημεία της προηγούμενης απόφασης που… δεν ΜΠΗΚΑΝ στην αναρτητέα!
apofasi fodsa ti den mphke 1
apofasi fodsa ti den mphke 2