Αρχική Χωρίς κατηγορία Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:30 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας .
Πέραν των καθιερωμένων θεμάτων που ορίζει το καταστατικό (απολογισμός, προϋπολογισμός) , ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Κορίνθου, αναφέρθηκε στους στόχους του Συλλόγου ,ορισμένοι εκ των οποίων έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο έτος και θα ολοκληρωθούν μέχρι και το τέλος του 2014.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα εξής :

Δημιουργία ηλεκτρονικού εμπορικού οδηγού , πλατφόρμας για την πραγματοποίηση αγορών μέσω διαδικτύου (e-shop) με την συμμετοχή όλων των καταστημάτων της πόλης και κατασκευή ειδικής εφαρμογής για κινητά και tablets μέσω της οποίας οι επισκέπτες της Κορίνθου θα ενημερώνονται για όλα τα εμπορικά καταστήματα ανά κλάδο, τοποθεσία αλλά και για τις προσφορές που διενεργούνται.
Ενέργειες σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου για την ρύθμιση των οφειλών τον εμπόρων προς τον ασφαλιστικό φορέα.
Κατάρτιση του εμπορικού κόσμου με ειδικές επιμορφωτικές ημερίδες που έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται από το προηγούμενο έτος.

Συνεχιζόμενη κοινωνική δράση του Συλλόγου για την στήριξη των απόρων αλλά και των ιδρυμάτων της πόλης.
Συνεργασία του Ε.Σ.Κορίνθου με τους φορείς της πόλης για την λειτουργία της επιτροπής διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων όπως έχει οριστεί και από την νομοθεσία.
Προβολή της Κορινθιακής αγοράς και των αξιοθέατων της περιοχής στους επισκέπτες /τουρίστες , με την διανομή έντυπου τουριστικού & εμπορικού σε κομβικά σημεία (λιμάνι Κορίνθου , Ισθμός Κορίνθου).
Ενέργειες από πλευράς Συλλόγου και φορέων για την πραγματοποίηση υποδομών και τη διαμόρφωση του κέντρου της αγοράς της Κορίνθου σε ένα οργανωμένο ανοιχτό εμπορικό κέντρο.
Τέλος με αφορμή τις τοπικές δημοτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν μετά και από πρόταση των μελών που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση , αποφασίστηκε η πραγματοποίηση διαδοχικών συναντήσεων με τους υποψηφίους Δημάρχους της πόλης για την μελέτη των προεκλογικών τους προγραμμάτων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

– See more at: http://www.sfedona.gr/content/%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85#sthash.kwsrIlaU.dpuf