ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοίνωση με αιχμές για τα επεισοδια στο Μεσολλόγγι

0
117

Την κόλαση που έζησαν στον αγώνα με το Μεσολόγγι οι παίκτες της ομαδας αλλα και οι ηρωικοί φίλαθλοι που την ακολούθησαν αναφέρεται με ανακοίνωση της η ομάδα της Κορίνθου.

Αποδοκιμάζουμε κάθε μορφή βίας και ήμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε κίνηση για την καταπολέμηση της. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σαν γιορτή πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους.

Χτες ζήσαμε άσχημες στιγμές που θα καταγραφούν στην μαύρη ιστορία του αθλήματος. Φίλαθλοι επιτέθηκαν με μολότοφ κοντά στα αποδυτήρια της ομάδας μας. Πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα επιτέθηκαν στους φιλήσυχους φιλάθλους μας με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 17 λεπτά.

Η φιλοξενία στην ομάδας μας και τους ηρωικούς φιλάθλους μας παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την αστυνομική δύναμη η οποία έκανε το καθήκον της και ήταν άψογη κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά προχώρησε σε 3 συλλήψεις.

Η στάση και η συμπεριφορά των γηπεδούχων μας προκαλεί ντροπή και αηδία. Μας πεισμώνει όμως και μας κάνει να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη όρεξη για να κάνουμε το ποδόσφαιρο, που κάποιοι μετέτρεψαν σε πόλεμο και πάλι σε γιορτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ *