Αρχική Χωρίς κατηγορία Ανακοινώθηκαν τα ονόματα του Β. Ανδριανάκου σε Κούτσι και Αρχαία Νεμέα

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα του Β. Ανδριανάκου σε Κούτσι και Αρχαία Νεμέα

Ανακοινώθηκαν σήμερα, τα ονόματα των υποψηφίων για τις Τοπικές Κοινότητες Κουτσίου και Αρχαίας Νεμέας στο συνδυασμό του Δημάρχου Βαγγέλη Ανδριανάκου ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΜΕΑ:

Τ.Κ. ΚΟΥΤΣΙΟΥ
1. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
2. ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου

Οι άνω υποψήφιοι σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν :
«Αποφασίσαμε να στηρίξουμε και να πορευτούμε μαζί με τον Βαγγέλη Ανδριανάκο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του σε νέους ανθρώπους με κοινό όραμα για τη Νεμέα. Στόχος μας είναι ένας Δήμος ισχυρός, σύγχρονος και εξωστεφής, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στα όνειρα της νέας γενιάς των Νεμεατών και θα τους δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν, να δημιουρ-γήσουν και να εξελιχθούν στον τόπο τους.»

Τ.Κ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ
1. ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
2. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Παναγιώτη
3. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ του Βασιλείου
4. ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα

Και οι άνω υποψήφιοι σε κοινή τους δήλωση για την υποψηφιότητά τους, αναφέρουν τα ακόλουθα:
«Αποφασίσαμε να συστρατευθούμε όλοι μαζί στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου, τον οποίο εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε. Στεκόμαστε σήμερα όλοι μαζί μπροστά σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τον τόπο που ζούμε με σταθερά και σίγουρα βήματα μπροστά, να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη πόλη με υποδομές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της. Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω απ’ όλα ανιδιοτελούς προσφοράς. Στην κοινή μας αυτή προσπάθεια, σας θέλουμε όλους μαζί μας, μαζί για τη Νεμέα.».-