Αρχική Ν. Αρκαδίας Η ιδρυτική συνέλευση της “Πελοπόννησος Πρώτα” στην Τρίπολη σήμερα (video)

Η ιδρυτική συνέλευση της “Πελοπόννησος Πρώτα” στην Τρίπολη σήμερα (video)

Βουδούρης για Τατούλη: «Συνομιλητής με τα γερμανικά συμφέροντα και ο καλύτερος φίλος του Φούχτελ»!

Η ιδρυτική συνέλευση του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη, έγινε την Κυριακή στην Τρίπολη.
Σημαντικό χρόνο στη συνέλευση είχε ο απολογισμός της παράταξης από τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Πατσαρίνο και η συζήτηση σχετικά με θέματα που απασχολούν την Αρκαδία και όχι μόνο.
Στη συνέλευση επισημάνθηκε ότι ανάπτυξη δε μπορεί να έρθει με την παρούσα πολιτική, χρειάζεται αλλαγή στην Πελοπόννησο και συστράτευση όλων των δυνάμεων που θα απαρτίζει το ψηφοδέλτιο.
Ο Οδ. Βουδούρης σε δήλωση του στα ΜΜΕ είπε ότι δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα, αν και ο τοκετός ήταν επώδυνος, το μωρό είναι γερό!
Στόχος όπως είπαν είναι η συγκρότηση μιας πλατιάς ενωτικής παράταξης στην Αρκαδία, ενάντια στην ισοπεδωτική πολιτική του Τατούλη, η οποία οδεύει χωρίς σχέδιο και καθοδήγηση.

Αναφέρθηκαν σε μια σειρά από ενέργειες της Περιφέρειας λέγοντας ότι η πολιτική της οδήγησε στην κατάρρευση του συστήματος υγείας και σε δυσλειτουργίες, σε έλλειψη γιατρών, προσωπικού και ασθενοφόρων, δεν πραγματοποίησε καμία δράση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η τιμή των διοδίων έχει φτάσει στα ύψη, η Αρκαδία έμεινε χωρίς σιδηρόδρομο, καμία μέριμνα για το λιγνιτικό κέντρο της Μεγαλόπολης, υποσχέθηκε οδικούς άξονες, δεν έγινε ούτε ένας βιολογικός, τα απορρίμματα έφτασαν στον 1ο όροφο πολυκατοικιών, δημιουργήθηκε μια ανεξέλεγκτη χωματερή στην Αγία Τριάδα έξω από την Τρίπολη, έλλειψη αναδάσωσης στο Μαίναλο, κανένα σχέδιο για την αξιοποίηση του Λάδωνα, βαλτωμένο το αρδευτικό της Τακάς κ.α.
Ο Ν. Πατσαρίνος εξαπέλυσε πυρά και στη μείζονα μειοψηφία (στην παράταξη του Δράκου-ΝΔ) υποστηρίζοντας ότι ήταν απούσα και ότι οι ίδιοι (Πετράκος και Πατσαρίνος) κλήθηκαν ουσιαστικά να παίξουν το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης και όχι τυχαία, καθώς τώρα η ΝΔ είναι αυτή που στηρίζει τον Τατούλη.

Επιπλέον τόνισε ότι ο Τατούλης ήταν ο γνήσιος εκφραστής των μνημονικών πολιτικών στην περιφέρεια και τις τήρησε κατά γράμμα, δεν αντέδρασε παρά τις πιέσεις για όσα εφάρμοζε η κυβέρνηση και η Τρόικα, ήταν το παράρτημα της κρατικής μηχανής, ο καλύτερος συνομιλητής πανελλαδικά με τα γερμανικά συμφέροντα και ο καλύτερος φίλος του Φούχτελ.
Επίσης δεν πραγματοποίησε καμία ουσιαστική συζήτηση με τον κόσμο, η επιτροπή διαβούλευσης δε λειτούργησε ποτέ και το λένε και οι συνεργάτες του τώρα που αποχώρησαν και έκανε και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πουθενά, συνεδρίαση με τα ΜΑΤ.

Β.Π.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9fViBqMMygk