Αρχική Χωρίς κατηγορία Γιώργος Καρλής: «H δημοτική αρχή έδωσε στα ΚΕΠ την οντότητα που...

Γιώργος Καρλής: «H δημοτική αρχή έδωσε στα ΚΕΠ την οντότητα που πρέπει για την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών»

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης και Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιώργος Καρλής, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ενημέρωσε για το θέμα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), επισημαίνοντας την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Επίσης μίλησε και για τα έργα που υλοποίησε η δημοτική αρχή στη δημοτική ενότητα Κορυθίου.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
Για τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών:
“Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου φροντίσαμε να δώσουμε στα ΚΕΠ την οντότητα που πρέπει για να οργανωθούν καλύτερα , να αντιμετωπίσουν τις λειτουργικές ελλείψεις ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες. Ένα μέτρο το οποίο λήφθηκε ήταν η μεταστέγαση των ΚΕΠ από μισθωμένα οικήματα σε οικήματα του Δήμου, τόσο στη δημοτική ενότητα Τρίπολης, όσο και στις άλλες δημοτικές ενότητες της Περιφέρειας.
Πλέον, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία καθώς υπάρχει μεγάλη και καλύτερη εξυπηρέτηση.
Σήμερα οι υπάλληλοι που εργάζονται στα ΚΕΠ είναι καταρτισμένοι , δουλεύουν με ευσυνειδησία ενώ ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, φροντίζει να τους παραπέμπει σε διάφορα επιστημονικά σεμινάρια, για περαιτέρω εξειδίκευση, με άμεσο αντίκρισμα την εξυπηρέτηση πολιτών.
Ως πρώην Αντιδήμαρχος Κορυθίου ο κ. Καρλής αναφέρθηκε και στα σημαντικά έργα που υλοποιηθήκαν στη δημοτική ενότητα από τη δημοτική αρχή , όπως έργα οδοποιίας, ύδρευσης και αναπλάσεων .
Παράλληλα τόνισε : «Η δημοτική ενότητα Κορυθίου τυχαίνει της αμέριστης συμπαράστασης του δημάρχου και της δημοτικής αρχής διότι προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική μας οικονομία αλλά και στην όλη λειτουργία του νομού μας.»
Το έργο της δημοτικής αρχής θα συνεχιστεί για το καλό όλων μας.