Αρχική Χωρίς κατηγορία Ξεκίνησε σήμερα Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια – Ο Τατούλης, τα “Παραπολιτικά”, ο...

Ξεκίνησε σήμερα Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια – Ο Τατούλης, τα “Παραπολιτικά”, ο Δέδες και ο παράγοντας που θα γείρει την ζυγαριά!

Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να ερωτώνται οι πολίτες για τους υποψηφίους Περιφερειάρχες. Μεγάλη δημοσκοπική εταιρία ξεκίνησε σήμερα έρευνα θέτοντας 6 ονόματα υπόψιν των πολιτών, ονόματα μεταξύ των οποίων του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε, του Γιάννη Μανώλη, του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής αλλά και του Οδυσσέα Βουδούρη.
Τα πρώτα ευρήματα τα οποία θα δοθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι κατεγράφησαν οι εξελίξεις:
α) με την επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Μανώλη από την Τρίπολη την Τετάρτη
β) το «διαζύγιο» των 4 με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη
γ) το «άνοιγμα» του δρόμου από τον Τάσο Αποστολόπουλο για την ηγεσία του αυτοδιοικητικού σχήματος αλλά και
δ) τις αποκαλύψεις στην εφημερίδα Παραπολιτικά για τον νυν Περιφερειάρχη, τα δημόσια έργα, τις εταιρίες της οικογένειας και τις συνεργασίες της.

Τι θα απαντήσουν οι Πελοποννήσιοι; Ποιά έκπληξη ετοιμάζουν για τη νυν ηγεσία; Πως δέχτηκαν την υποψηφιότητα Μανώλη; Ποιά η δυναμική του Γιώργου Δέδε;

Μείνετε συντονισμένοι, το peloponnisosnews.gr θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο τα πρώτα ευρήματα της έρευνας που είναι ήδη σε εξέλιξη