Αρχική Ν. Αρκαδίας Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί… (photos)

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί… (photos)

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια «Βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης». Ευχαριστεί πολύ τον προπονητή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Στάικο Βεργέτη που μετά από κοπιώδες ταξίδι βρέθηκε κοντά μας για να βραβευθεί για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης (ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια!), αλλά και στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστεί τον κ. Ιωάννη Χάγιο και γι’ αυτό τον βράβευσε για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως και τον Αντώνη Ψύλλα (ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα).
Το ΔΣ, επίσης, βράβευσε το αγωνιστικό τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τις αμέτρητες επιτυχίες του, γι’ αυτό και ευχαριστεί δημόσια το εξαίρετο προπονητικό τρίο (Γ. Παπαδόπουλος, Α. Ψυχογιός, Α. Γιωνά). Ακόμα βραβεύτηκε το αγωνιστικό τμήμα ποδηλασίας, το οποίο μόλις 3 ημέρες πριν τη «Βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης» έφερε 2 μετάλλια (Φαρφαρά Ασημίνα και Λιλλή Κων/να), γι’ αυτό και ευχαριστεί δημόσια τον προπονητή του τμήματος Άρη Μπουγιούκο.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ακούραστο και ανυστερόβουλο φίλο Χρήστο Γεννιά που με πολύ κέφι και αυτοσχεδιασμό παρουσίασε τη «Βραδιά ΑΕΚ».
Ευχόμαστε «και του χρόνου», όπως και ευχόμαστε από τώρα την επόμενη «Βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης» να βραβεύσουμε ολόκληρη την ποδοσφαιρική ομάδα του τμήματος για την πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας 2013-14!

xoros 2014 anastopoulos vraveuei
xoros 2014 farfaras propo tennis
xoros 2014 nikou xagios
xoros 2014 staikos bertz gennias