Αρχική Χωρίς κατηγορία Νέο άδειασμα Λογοθέτη σε Λόη

Νέο άδειασμα Λογοθέτη σε Λόη

Νέο επεισόδιο στις κακιές σχέσεις Λογοθέτη – Λόη οι οποίες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου του Προμηθέα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις , παραμένουν κακές με το Δήμαρχο μάλιστα να εντείνει την αντιπαλότητα και να αρέσκεται σε συνεχή «αδειάσματα» του Νίκου Λόη.
Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου λοιπόν για το καρναβάλι ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε και στην διοργάνωση από το Δήμο και όχι από τον Προμηθέα. Ο Δήμαρχος ευθαρσώς είπε πως ο Νίκος Λόης του ζήτησε το καρναβάλι να διοργανωθεί από το Δήμο!
Αν αναφέρεται στην επιστολή Λόη με την οποίαν πράγματι ζητούσε να αναλάβει ο Δήμος την διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού , ναι έχει δίκιο!
Ξεχνά βέβαια πως η αδυναμία διοργάνωσης ( την οποίαν έπειτα αρνήθηκε on camera ο Νίκος Λόης και παρ ότι την ανέγραφε στην επιστολή του)εκπορευόταν από την μη τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων του Δήμου προς τον Προμηθέα.
Ερώτημα βέβαια γεννάται και για τους χρόνους που όλα αυτά συντελέστηκαν αφού ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ανήμερα των Φώτων πως την διοργάνωση θα την αναλάβει ο κύριος Κακούρος, με την επιστολή Λόη περι αδυναμίας να έρχεται αρκετές ημέρες μετά.
Άραγε την είχε εκφράσει προφορικά αυτήν την αδυναμία ο κ. Λόης; Και γιατί ερωτηθείς από το super δήλωσε πως « Ο Προμηθέας μπορούσε να διοργανώσει το καρναβάλι» και πως «τα χρήματα δεν ήταν το ζήτημα»;
Πολλοί λένε πως ο Κώστας Λογοθέτης δεν ήθελε να καρπωθεί την ενδεχόμενη επιτυχία του καρναβαλιού ο Νίκος ο Λόης ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα κατέβει μαζί τους στις επικείμενες εκλογές αλλά μετέχει σε έτερη κίνηση ενεργών πολιτών.
Πάντως γεγονός παραμένει πως ο Δικηγόρος Νίκος Λόης , ήπιων τόνων και δίχως να θέλει να εκθέτει τον επικεφαλής του δήμου , καταγράφει ως επι το πλείστον ήρεμες παρεμβάσεις, Ο Δήμαρχος τουναντίον τραβά το σχοινί κάνοντας τις σχέσεις να κινούνται στα όρια, τα οποία ίσως…κάποια στιγμή να θελήσει να περάσει και ο κ. Λόης.
Άραγε μετά τις εκλογές ή όταν οι δρόμοι χωρίσουν ο Πρόεδρος του Προμηθέα θα ομιλήσει;