Αρχική Χωρίς κατηγορία “Χορεύουν” απόψε οι αστυνομικοί με Πετρέλη – Καλλή

“Χορεύουν” απόψε οι αστυνομικοί με Πετρέλη – Καλλή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας διοργανώνει τoν Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό της το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΄΄KORINTHIAN PALACE΄΄ που βρίσκεται στο Σολομό Κορινθίας.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν όλα τα παιδιά των μελών μας Αστυνομικών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι.) κατά το έτος 2013 – 2014.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους φίλους της Ένωσής μας αλλά και τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με τους:

Θάνο ΠΕΤΡΕΛΗ και Στέλλα ΚΑΛΛΗ.

Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα ΕΙΚΟΣΙ (20) Ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, αναψυκτικά και κρασί σε ελεύθερη κατανάλωση.

Προσκλήσεις διατίθενται από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για κρατήσεις προσκλήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης.

ΑΔΑΜ Χρήστος κιν. 6976114437

ΛΙΑΚΟΣ Δημήτριος κιν. 6937368307

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, ξεφεύγοντας λίγο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, αναπτύσσοντας τις μεταξύ μας ανθρώπινες σχέσεις που είναι το πραγματικό στήριγμά μας στην δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε και τις έχουμε ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ