Αρχική Χωρίς κατηγορία Το γήπεδο της Περαχώρας, το δημοσίευμα, η απάντηση από το δήμο και...

Το γήπεδο της Περαχώρας, το δημοσίευμα, η απάντηση από το δήμο και οι αιχμές στον Γκιώνη!

«Σε απάντηση δημοσιεύματος για την κατασκευή του γηπέδου της Περαχώρας, του κ. Ιωάννη Μαυροειδή, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, αναφέρει τα παρακάτω:

Κύριε Μαυροειδή, δεν έχετε αντιληφθεί ότι η εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα, έχει περάσει.

Κύριε Μαυροειδή, ψεύδεστε αποδίδοντας ευθύνες στη Δημοτική Αρχή Λογοθέτη για τη δημοπράτηση γηπέδου της Περαχώρας, που έγινε επί δημαρχίας κ. Γκιώνη, διότι αυτή κατέστη άγονος, καθώς κανένας εργολάβος από τους επόμενους του διαγωνισμού, δεν ανέλαβε την εκτέλεση του έργου.

Κύριε Μαυροειδή, σκόπιμα αποσιωπάτε το γεγονός ότι η Οικονομική Υπηρεσία μεταξύ των άλλων πρότεινε στην Οικονομική Επιτροπή, την μείωση του ποσού των τακτικών επιχορηγήσεων στα Νομικά Πρόσωπα, την ακύρωση της αγοράς του Νεκροταφείου Ισθμίας και λοιπές προτάσεις, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από την Οικονομική Επιτροπή.

Η δημοτική οδοποιία «έρχεται» από το έτος 2012 (μη εκλογικό έτος). Έχει κατοχυρωθεί στον μειοδότη και υπάρχει πρόβλημα στην ακύρωσή της.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η δημοτική οδοποιία το έτος 2010 (εκλογικό έτος) κόστισε περίπου 2.000.000 €.

Κύριε Μαυροειδή, η οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος οφείλεται στην άφρονα οικονομική διαχείριση που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή Γκιώνη, η οποία προχώρησε σε δημοπράτηση και κατοχύρωση έργων με αστεία ποσοστά έκπτωσης και στην κατασπατάληση των δημοτικών πόρων.

Κύριε Μαυροειδή, είμαστε αναγκασμένοι να γινόμαστε δυσάρεστοι για να διατηρήσουμε την οικονομική ανεξαρτησία και φερεγγυότητα του Δήμου, έχοντας οδηγηθεί εδώ, από δικές σας πράξεις.

ΥΓ1: Προσεχώς θα μιλήσουμε και για τα άλλοθί σας, περί ταμειακών υπολοίπων, με πραγματικούς αριθμούς.

ΥΓ2: Το θέμα θα κριθεί επί της ουσίας, από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Κ