Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Πατσογιάννης: Ναι συζητούμε το όνομα του Γ.Δέδε /Ο Τατούλης είναι αχάριστος (video)

Γ.Πατσογιάννης: Ναι συζητούμε το όνομα του Γ.Δέδε /Ο Τατούλης είναι αχάριστος (video)

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την αχάριστη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super της Τετάρτης ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Γιώργος Πατσογιάννης. « Ο Τατούλης δεν ήταν ανεξάρτητος το 2010. Τον κατέβασε το ΠΑΣΟΚ και κέρδισε» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορεί σήμερα λοιπόν να δηλώνει ανεξάρτητος χωρίς να έχει κάνει καν τον κόπο να τηλεφωνήσει στο κόμμα που τον στήριξε και να πει «ανεξαρτητοποιούμαι».
Ο Γραμματέας «κάρφωσε» σε πολλά σημεία της συνέντευξης το νυν περιφερειάρχη με εντύπωση και μάλιστα αλγεινή να κάνει η αναφορά πως «όταν έλυνε και έδενε ο Τατούλης ήταν καλά».
Μίλησε για savoir vivre το οποίο αγνοεί ο Πέτρος Τατούλης ωστόσο άφησε έκδηλη την αίσθηση πως το ΠΑΣΟΚ «σέρνεται» πίσω από το νυν Περιφερειάρχη προσπαθώντας να βρει στο πρόσωπό του έναν δυνατό υποψήφιο και φυσικά μια περιφέρεια πράσινη.
Κι αν όχι; Ποιος ο λόγος που δεν ανακοινώνει άλλο υποψήφιο, ποιος ο λόγος που μαζί με τη Ν.Δ κρατούν ακόμα και σήμερα κενή τη θέση του Υποψηφίου στην Πελοπόννησο ρίχνοντας λάδι στην φωτιά των σεναρίων και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του super και του peloponnisosnews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ) πως διεξάγεται μεταξύ των τριών σκληρή διαπραγμάτευση με αντικείμενο αιχμής; Τις αντιπεριφέρειες της Κορινθίας και της Μεσσηνίας.
Πάντως ο Γραμματέας παραδέχτηκε πως η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία συζητά και μάλιστα έντονα το όνομα του Γιώργου Δέδε για επικεφαλής συνδυασμού.
Δεν έκρυψε ωστόσο την αβεβαιότητα του για το αν τελικά το κόμμα του στηρίξει την υποψηφιότητα Τατούλη και σε αυτό το σημείο κάλεσε τα κεντρικά να λάβουν εκείνα την απόφαση και να μην εμπλέξουν τις νομαρχιακές τις οποίες στην κυριολεξία έχουν κάνει κουβάρι!

Χριστίνα Τσιορωτά