Αρχική Χωρίς κατηγορία Κοπή πίτας στην ΠΕ Κορινθίας με… βαρομετρικό χαμηλό!

Κοπή πίτας στην ΠΕ Κορινθίας με… βαρομετρικό χαμηλό!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και.. η συγκεκριμένη τα λέει όλα!
Γιώργος Δέδες σε πρώτο πλάνο με ύφος σοβαρό, διακρίνεται αμέσως μετά ο Θεματικός Απόστολος Παπαφωτίου σκυθρωπός θα έλεγε κανείς και ο.. Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στο κέντρο να κόβει την πίτα και να ελπίζει πως… θα κατορθώσει να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά και την συνοχή της οαράταξής του..
Πάντως το βλέμμα όλων αποδεικνύει το βαρομετρικό χαμηλό, όλοι άλλωστε ξέρουν για τα παράπονα Παπαφωτίου, τις συναντήσεις με την Μαριλένα και το ενδεχόμενο ο Λάκης, με δεδομένη την αποχώρηση Δέδε, να μην κατορθώσει και πάλι να καθίσει στην καρέκλα που πάντα λαχταρούσε.

Κατα τα λοιπά και .. στο ρεπορτάζ:
Στο κτίριο της περιφερειακής διοίκησης ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες υποδέχθηκε τον Πέτρο Τατούλη και τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Απόστολο Παπαφωτίου.
Στη λιτή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι στην ενότητα, δημιουργήθηκε ένα ζεστό και ενωτικό κλίμα προάγγελος καλών εξελίξεων.
Τόσο ο Γιώργος Δέδες όσο και ο Πέτρος Τατούλης εξήραν την προσπάθεια των εργαζομένων στο έργο που έχει παραχθεί και υποσχέθηκαν περισσότερη δουλειά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το 2014.
“Το αληθινό αφήγημα για τους πολίτες της Πελοποννήσου δεν είναι η Κεντροδεξιά ή η κεντροαριστερά και τα πολιτικά τους συμφέροντα. Το αληθινό αφήγημα είναι ο πολίτης, οι ανάγκες του και η προοπτική του. Για αυτό και δεν έχουμε αναγκη απο Μεσσίες αλλά απο λύσεις”, τόνισε ο Πέτρος Τατούλης απαντώντας στα πολλά σενάρια των ημερών. Στο ίδιο μήκος κλίματος κινήθηκαν οι οι κκ. Δέδες,Παπαφωτίου και Νικολάκου..!
Στην κοπή της πίτας ήταν παρόντες και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Κορινθίας

χ.τ