Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Κώστας Παπαβασιλείου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super (video)

Ο Κώστας Παπαβασιλείου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super (video)

Αιχμηρός όπως πάντα ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Κιάτου Κώστας Παπαβασιλείου στην χθεσινή του παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε εκτενώς στις κινητοποιήσεις των αγροτών, την προσπάθεια που γίνεται απο τον αγροτικό σύλλογο Κιάτου, εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αντίθεσή του στο κλείσιμο των δρόμων ενώ στάθηκε απέναντι απο τις ξεχωριστές συγκεντρώσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα.
Στην πορεία της συζήτησης αναφέρθηκε στον διαχωρισμό της Ε.Α.Σ απο τον αγροτικό σύλλογο και την μετατροπή της σε Α.Ε καθώς επίσης και στις καινοτόμες δράσεις που έχουν ξεκινήσει με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με την εκμετάλλευση νέων εργαλείων και προγραμμάτων.
ο Πρόεδρος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα σημειώνοντας την ύπαρξη νέων αγροτών στην Κορινθία, ενώ ιδιαίτερα επεσήμανε πως οι αγρότες δεν επιθυμούν να μην φορολογούνται, ζητούν όμως τα μέτρα να λαμβάνονται κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας , όπως επίσης να υπάρχει και μια περίοδος προσαρμογής.