Αρχική Ρεπορτάζ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οριστικά «εκτός» ο Τατούλης απ τη Ν.Δ – «Κλείδωσε» όνομα-έκπληξη για...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οριστικά «εκτός» ο Τατούλης απ τη Ν.Δ – «Κλείδωσε» όνομα-έκπληξη για την Πελοπόννησο

Αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα για την υποψηφιότητα Τατούλη και την στήριξή της από την Νέα Δημοκρατία το τελευταίο διάστημα, όλα αμφιλεγόμενα μεταξύ τους. Το «ΣΗΜΕΡΑ»,το super και το peloponnisosnews σύμφωνα με πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές, από την 1η στιγμή των σεναρίων μιλούσε για υποψηφιότητα που δεν θα ακούει στο όνομα «Πέτρος Τατούλης».
Ακόμα κι όταν υπήρξαν οι αναφορές περί «σίγουρου χρίσματος» οι οποίες τροφοδοτήθηκαν από την πρόσκληση του Πρωθυπουργού στον Πέτρο Τατούλη στο τραπέζι που παρέθεσε στην Καλαμάτα ευρισκόμενος για τα Φώτα , το ΣΗΜΕΡΑ το super και το peloponnisosnews έμειναν σταθερά στις δικές τους δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες μιλούσαν για έτερο όνομα. Άλλωστε κάθε λογικός νους ήξερε πως η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά ήταν προς τον αιρετό Περιφερειάρχη τον οποίον σαφώς και δεν μπορούσε να αποκλείσει βάσει πρωτοκόλλου.
Σήμερα λοιπόν οι απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας λένε πως η Ν.Δ βρήκε τον εκλεκτό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον υποψήφιο που θα χτυπήσει στα ίσα τον νυν Περιφερειάρχη αποσκοπώντας φυσικά στο να δώσει την περιφέρεια στο κυβερνών κόμμα.
Το όνομα –έκπληξη, το οποίο δεν ανακοινώνουμε σήμερα, θα ανακοινωθεί από τη Νέα Δημοκρατία σε 7 ημέρες.
Η ανακοίνωση αυτή θα είναι η απόλυτη δημοσιογραφική δικαίωση για το super ,το ΣΗΜΕΡΑ και το peloponnisosnews, μέσα τα οποία έχουν ήδη στην διάθεσή τους το όνομα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη
Υπομονή λοιπόν 7 ημέρες ακόμα αν και… στην Εθνάρχου Μακαρίου αυτή η πληροφορία μάλλον προσδίδει εγρήγορση και εντατικοποίηση ενεργειών και όχι υπομονή και χαλαρότητα.