Αρχική Χωρίς κατηγορία Τα Σχολιανά Της Χριστίνας…

Τα Σχολιανά Της Χριστίνας…

Διάβασα πως «τελειώνει» ο Σμυρνιώτης στην Τρίπολη διότι ο αξιόλογος γιατρός Τζιούμης θα συνεργαστεί με τον Παυλή. Καμιά ένσταση δεν έχω για τον γιατρό αλλά να… ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου ,τα χει κάνει λιγάκι θάλασσα ως αντιπολίτευση! Του φυγε ο Τσιαμούλος γιατί και εκείνος το κατάλαβε και χαράσσει δικό του δ΄ρομο… λές να πάει ο Τζιούμης και να παρασυρθεί και εκείνος στον κατήφορο της αντιπολίτευσης.. έτσι απλά για να γίνεται! Ας με συγχωρέσει ο κύριος Παυλής αλλά να… τόσο καιρό στην αντιπολίτευση, τόσες και τόσες συνεντεύξεις τύπου στα κανάλια μετά από τα συμβούλια και ούτε μια φορά δεν μας τα είπε απ έξω! Όλο ΔΙΑΒΑΣΤΑ βρε παιδάκι μου! ΔΙΑΒΑΣΤΑ μας τα πε και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας. Τίποτα από καρδιάς βρε υποψήφιοι; Όλα γραμμένα;;;; Τουλάχιστον κάντε μια πρόβα σπίτι σας να λέτε και δυο φράσεις απ έξω… ν απευθύνεστε στους πολίτες και να ναι τα πρόσωπα χωμένα στα χαρτιά… ε , επικοινωνιακά δεν είναι και ότι καλύτερο!

Παιδεύεται ο Αλέκος τόσους μήνες για το έργο στον Ξηριά και δουλειά δεν γίνεται! Βρε Δήμαρχε στο Χρίστο έπρεπε να το πεις να το λύσει αμέσως! Το Χρίστο το Δήμα εννοώ των Βουλευτή μας που… ναι κατέθεσε ερώτημα για ζήτημα της Κορινθίας!!!! Τόσο καιρό όλο δελτία τύπου για τις ευρωπαικές ενασχολήσεις λαμβάναμε και μόνο… Είπε λοιπόν το Υποδομών στο Βουλευτή πως «όλα καλά» Βρήκανε τα 11,5 εκ ευρώ, εγκρίθηκαν και οι περιβαλλοντικοί όροι και ΘΑ ξαναδημοπρατήσουν σύντομα! ΠΟΤΕ;;;; Ε μην είσαστε και πλεονέκτες! Είπαν οι άνθρωποι θα γίνει… μην τα θέλετε και εσείς όλα δικά σας!

Παραμένει μεγάλη…. Φίρμα!
Τι να ζητάς να συναντηθείς με τον Σαμαρά εν καιρώ πρωθυπουργίας τι να ζητάw να συναντηθείς με τον Μάρκελο, Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας. Πάει το στήσιμο σύννεφο!!!! Εκεί που σου λέει «ναι θα τα πούμε την Τρίτη λόγου χάρη» ξάφνου την Τρίτη πολύ δουλειά και θα δούμε! Χρόνια τώρα ο κύριος Νότης ακολουθεί την τακτική αυτή αν και… δεν ζητάμε τα νούμερα για το πρωτογενές πλεόνασμα βρε αδερφέ! Ενημέρωση για την περίοδο των γιορτών θέλαμε, δρομολόγια, μεταφορά μαθητών και άλλα τέτοια… που προφανώς κάνουν τον πρόεδρο να βαρυγκομά!
Θυμηθείτε και στις κινητοποιήσεις άλλων ΚΤΕΛ της περιφέρειας για την μεταφορά… Είδατε πρόεδρο της Κορινθίας πουθενά; Είδατε κανένα ρουθούνι ν ανοίγει εδώ! Δεν ξέρω γιατί αλλά τον έχω κατατάξει στην ίδια θέση με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Κορίνθου – ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ- τον κύριο Χρήστο Μπαρλιά! Μήπως να βγάλουμε silver alert και για τους δυο;;;; Μόνο που δεν θυμάμαι τι φορούσαν την τελευταία φορά που τους είδαμε!

Σοφία έγινε το στόμα σου!
Εγκαινιάστηκε την Κυριακή η αίθουσα που προσέφερε ως δωρεά στην Αρχαία Κόρινθο το ζεύγος Κονδύλη, αίθουσα που θα φιλοξενήσει το ΚΑΠΗ και κάθε κοινωνική δραστηριότητα , σύμφωνα με τις επιθυμίες των δωρητών. Στα εγκαίνια αυτά, πρωταγωνίστησε όμως ο Γιώργος Φαρμάκης ο οποίος είχε θα έλεγε κανείς το γενικό πρόσταγμα όλων όσων γίνονταν. Εκείνο που έκανε εντύπωση;;;; Σοφία έγινε το στόμα του, όπου Σοφία η αντιδήμαρχος Σοφία Λέκκα! Προστατευόμενη του Γιώργου Φαρμάκη; Δεν ξέρω να σας πω, πάντως όλο Σοφία και Σοφία άκουγες, Σοφία έλα για φωτογραφία, Σοφία έλα στο μικρόφωνο… όχι ότι ήταν κακό βρε αδερφέ αλλά να… έτσι το παρατηρήσαμε!

Δεν υπάρχει εμφύλιος στο λιμάνι μας απάντησε εδώ στο ΣΗΜΕΡΑ ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού ταμείου Κορίνθου ο κ. Παππάς, αναφερόμενος σε δημοσίευμα μας με τις θέσεις τις δικές του και του Επιμελητηρίου. Να μας συγχωρείς πρόεδρε μου αλλά τα όσα λέτε δημοσίως και οι δυο πλευρές δίνουν την ακριβώς αντίθετη αίσθηση! Μήπως όλοι να γινόσασταν πιο συνετοί στους λόγους ώστε και οι υπερβολικοί δημοσιογράφοι να μην τα φουσκώνουν κι αυτοί;

Πρόεδρε Λόη δεν τα κανες καλά… Θύμωσες με το Δήμαρχο και έγραψες επιστολή που δεν ανέφερες την διοργάνωση του καρναβαλιού από το Δήμο; Και τότε γιατί του ζητούσες να το αναλάβει εφόσον ήδη το είχε αναλάβει, ή μάλλον καλύτερα , ήδη στο είχε πάρει ως διοργάνωση; Οι σχέσεις ΠΡΟΜΗΘΕΑ – ΔΗΜΟΥ είναι γνωστές σε επίπεδο προσώπων και δηλώσεις τύπου «δεν υπάρχει αντιπαλότητα, εμείς είμαστε παιδί του δήμου» υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.
Αλλά μήπως βρε Πρόεδρε Λόη – λέω εγώ τώρα- μήπως ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι «κακό παιδί» και γι αυτό ο Δήμος δεν του δίνει τα χιλιάρικα των επιχορηγήσεων που του οφείλει; Διότι οι καλοί πατέρες δεν στερούν από τα παιδιά τους , εκτός κι αν τα έχουν άχτι!