Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο «άσσος στο μανίκι» του Σαμαρά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου λέγεται Χρίστος...

Ο «άσσος στο μανίκι» του Σαμαρά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου λέγεται Χρίστος Δήμας;

Ο καιρός για τις περιφερειακές εκλογές πλησιάζει και η ΝΔ καλείται να πάρει αποφάσεις. Άλλος καιρός για .. χάσιμο, δεν υπάρχει. Πλέον, όλα είναι στο χέρι του Σαμαρά, εκείνος θα πάρει την οριστική απόφαση.
Όταν πριν λίγο καιρό, ο Σαμαράς κάθισε δίπλα – δίπλα με τον Πέτρο Τατούλη, σε δείπνο που έγινε στην Καλαμάτα, πολλοί θεώρησαν (και εξακολουθούν να θεωρούν…) ότι ήταν σαν να δόθηκε χρίσμα στον σημερινό Περιφερειάρχη.
Η ΝΔ πρέπει να πάρει μία απόφαση και έχει δύο επιλογές…
Επιλογή 1η) Να μην κατεβάσει υποψήφιο και να στηρίξει σιωπηρά τον Τατούλη.
Επιλογή 2η) Να κατεβάσει υποψήφιο και να διεκδικήσει τη νίκη στις Περιφερειακές εκλογές.
Στην πολιτική, κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις. Αυτό που σήμερα θεωρείται σίγουρο, αύριο μπορεί να ανατραπεί… Είναι κανόνας.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Kalimera-arkadia.gr, από «γαλάζιους κύκλους», τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι η ΝΔ συγκλίνει στην απόφαση να κατεβάσει υποψήφιο περιφερειάρχη. Και οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα!
Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα…
Ενδεχόμενο 1ο) Να επιλεγεί κάποιο πρόσωπο από το χώρο της Αυτοδιοίκησης
Ενδεχόμενο 2ο) Να επιλεγεί ένα πολιτικό στέλεχος αναγνωρίσιμο και με «δυνατό όνομα». Σε αυτή την δεύτερη περίπτωση, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές μέσα στη ΝΔ που λένε ότι η ιδανικότερη επιλογή είναι ο νεαρός βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας, γιός του Σταύρου Δήμα.
Πρόκειται για ένα φρέσκο πολιτικό πρόσωπο με καλό όνομα, που εφόσον του ζητήσει ο Σαμαράς να κατέβει θα δημιουργήσει νέα δεδομένα, σε πρώτη φάση στην Κορινθία, προκαλώντας «πονοκεφάλους» στον Περιφερειάρχη. Ο Δήμας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σημερινό Δήμαρχο Κορινθίων Πνευματικό, αλλά και με τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε ο οποίος αναμένεται να αποσαφηνίσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές…
Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την υπόθεση αυτή…
Kalimera-arkadia.gr