Αρχική Ν. Κορινθίας ΚΙΑΤΟ: Δεν απαντάει η ΔΕΥΑΣ για το ειδικό τέλος 80% για...

ΚΙΑΤΟ: Δεν απαντάει η ΔΕΥΑΣ για το ειδικό τέλος 80% για τα νέα έργα

Από τον Νίκο Ζαχαρόπουλο
Πρώην Αντιδήμαρχο Σικυώνας
«Την 28-11-2013 με έγγραφό μου προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης [ΔΕΥΑ ], την οποία κοινοποίησα προς τα Μ.Μ.Ε. Ηλεκτρονικά και έντυπα, ζήτησα να πληροφορηθούν οι Δημότες μας για το τέλος 80% που εισπράττει η ΔΕΥΑ μέσω των λογαριασμών της ύδρευσης για τα νέα έργα, από τους Δημότες μας σε όλη την έκταση του Δήμου Σικυωνίων.
Συγκεκριμένα ζήτησα στοιχεία που αφορούν σε πρώτη φάση τη τελευταία δημοτική περίοδο -2010-2014 και ακολούθως τις δύο προηγούμενες 2003-2006 και 2007-2010.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν πήραμε καμία απάντηση, παρότι μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας ανάγεται και η υποχρέωση ενημέρωσης των Δημοτών για όλες τις δράσεις της.[οικονομικά –τεχνικά –προσωπικό κ.λ.π.]
Κατόπιν αυτών επανέρχομαι στο σοβαρό αυτό ζήτημα και περιμένω από τη ΔΕΥΑ και συγκεκριμένα τον καθ ύλη αρμόδιο πρόεδρο της εταιρείας τα στοιχεία να τεθούν υπόψη των Δημοτών μας .
Αγαπητοί Δημότες του Δήμου Σικυωνίων μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας από τη συμπεριφορά των υπευθύνων της εταιρείας και τη Δημοτική αρχή συνολικά».