Αρχική Χωρίς κατηγορία Με αίμα βάφτηκε η 1η ημέρα του χρόνου στην Αργολίδα

Με αίμα βάφτηκε η 1η ημέρα του χρόνου στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 33χρονης στην Ερμιόνη Αργολίδας
.Δράστης είναι 40χρονος ομοεθνής της, ο οποίος μετά την πράξη του, αυτοπυρπολήθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Αττικής, σε κρίσιμη κατάσταση
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, η οποία έγινε χθες (01.01.2014) το πρωί, στην Ερμιόνη Αργολίδας.
Δράστης είναι 40χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής της, ο οποίος μετά την πράξη του, αυτοπυρπολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Νοσοκομείο της Αττικής.
Ειδικότερα, χθες (01.01.2014) το πρωί, ο 40χρονος αφού ακινητοποίησε το όχημα, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός η 33χρονη, μαζί με ακόμα τρία άτομα (έναν άνδρα και δύο γυναίκες), πυροβόλησε με πιστόλι προς το μέρος της, τραυματίζοντας ωστόσο στο χέρι έναν 28χρονο συνεπιβάτη.
Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, αποβίβασε την 33χρονη από το όχημα και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) κάλυκες και φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.
Η 33χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, ενώ ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της έρευνας Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, εντοπίστηκε στα Δισκούρια Ερμιόνης Αργολίδας, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο 40χρονος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ο οποίος, όπως προέκυψε, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυρπολήθηκε εντός του οχήματός του.
Ο 40χρονος, ο οποίος έφερε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φρουρούμενος, σε νοσοκομείο της Αττικής, ενώ όπως προέκυψε διέμενε παράνομα στη χώρα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Πηγή: http://korinthostv.blogspot.com/2014/01/33-video.html#ixzz2pG4dPcQ8