Αρχική Χωρίς κατηγορία Τα… Σχολιανά της Χριστίνας

Τα… Σχολιανά της Χριστίνας

Τόσο φτύσιμο πια;;;;;

Τόσα δελτία ειδήσεων κάθε μέρα, τόσες εκπομπές, πρωινές, απογευματινές, βραδινές, εκατοντάδες ραδιοφωνικές για να μην πω μόνο για τα τηλεοπτικά πάνελ αλλά… ΓΙΟΚ! Κορινθιακή παρουσία δεν έχει! Τον Πετράκο πήρε το μάτι μου προχθές στο μαγκαζίνο του Αυτιά, ή μήπως να πω στο σόου του Γιώργη, και εκεί κουβέντα ο έρημος δεν πρόλαβε να σταυρώσει!
Που είναι οι Βουλευτάδες μας ρε παιδί μου! Πάνε οι άλλοι στα πάνελ και μέσα στα τόσα που λένε τσούπ πετάνε και για την εκλογική τους περιφέρεια το κάτιτις… Δεν συγκινούνται οι δικοί μας όμως! Αλλά θα μου πείτε… δουλειές με φούντες έχουν κάποιοι από αυτούς… Σπίτι επεκτείνουν ! και όπως ο λαός μας λέει… «αν δεν έχεις παντρέψει και δεν έχεις χτίσει σπίτι… δεν ξέρεις!»

Με το χαμόγελο στα χείλη!
Πολύ αισιόδοξο τον βρήκα το νέο Προιστάμενο της Δ.Ο.Υ Κορίνθου! Οι υπάλληλοι μας λέει είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και δεν έχω ακούσει κανέναν παράπονο! Αλήθεια όλοι εμείς σε άλλη εφορία πάμε;;;; όχι ότι όλοι είναι ίδιοι, ή ότι όλες οι ώρες είναι ίδιες, αλλά να βρε παιδάκι μου! Δεν υπάρχει και το καλύτερο όνομα… το να τα ωραιοποιείς κύριε προϊστάμενε… ε λιγάκι μας προβληματίζει!

Μην είδε κανείς τον Μπαρλιά;;;; Ποιος έιναι αυτός;;;; ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κορίνθου!!!! ΝΑΙ – ΝΑΙ σου λέω έχει η Κόρινθος ΕΑΣ και έχει και Πρόεδρο…

Παλιά ήτο λαλίστατος, αλλά από την κρίση και έπειτα δεν τον πετυχαίνεις τάμα στην Μεγαλόχαρη να κάνεις! Κάποτε γράφανε και για τις πολλές του θέσεις… λέτε ο άνθρωπος εν καιρώ κρίσης να τις διατηρεί , να τρέχει να τις προλάβει και εμείς να τον κακολογούμε;;;Πιπέρι! Πάντως και στο google να πατήσεις για φωτό του κάτι παμπάλαιες θα σου βγάλει… Δείγμα και αυτό της απουσίας, δεν είσαι στο google, δεν είσαι πουθενά!