Αρχική Χωρίς κατηγορία Αναφορά του Ν. Ζαχαρόπουλου για τις δημοσκοπήσεις -Τι προτείνει σε υποψήφιους

Αναφορά του Ν. Ζαχαρόπουλου για τις δημοσκοπήσεις -Τι προτείνει σε υποψήφιους

«Αγαπητοί συνδημότες και συντάκτες πάντα πίστευα και πιστεύω ότι σε έναν Δήμο της δικής μας πληθυσμιακής έκτασης[26.563 κάτοικοι 2011] δεν χρειάζονται οι δημοσκοπήσεις για να ανιχνευθούν οι τάσεις του εκλογικού σώματος. Να μη παραλείψω βέβαια και το σοβαρό ζήτημα του κόστους των δημοσκοπήσεων σε μια εποχή ανθρωπιστικής κρίσης, που ανέρχεται πάνω από 3.000 Ε περίπου.
Επειδή όλοι μας ΄΄ παροικούμε την Ιερουσαλήμ΄΄ γνωρίζετε την εκτίμηση και την αγάπη που έχω για όλους, σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων σας και πιστεύω στην αμοιβαιότητα των συναισθημάτων.
Η βασική αρχή και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι η διαφορετική άποψη, την οποία όλοι έχουμε υποχρέωση να αποδεχόμαστε, γιατί μέσα από την σύνθεση των διαφορετικών απόψεων οδηγούμαστε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προτάσεις, όσον αφορά τις λύσεις των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο Σικυωνίων και τους Δημότες μας, σε ότι με αφορούν, συντάσσονται και σύντομα θα τεθούν υπόψη των πολιτών, οι οποίοι και θα τις αξιολογήσουν, αφού πρώτα θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διαμόρφωσή τους, στα πλαίσια της πολιτικής των ανοικτών θυρών και της συμμετοχικότητας, για να υπάρχει, κατ αυτόν τον τρόπο και η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα είναι ουσιαστικές, θα αγγίζουν τη σημερινή πραγματικότητα της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης με προτεραιότητα τις κοινωνικές δομές , τον παράγοντα άνθρωπο και τις λύσεις των πραγματικών προβλημάτων που τον απασχολούν, τη μείωση των ανταποδοτικών τελών και των τελών ύδρευσης ,τους άπορους, τους οικονομικά ασθενείς τους μαθητές των σχολείων σε όλα τα επίπεδα, τους νέους επιστήμονες, επαγγελματίες, αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ,το νερό, την εγκληματικότητα κ.λ.π. Σε καμία περίπτωση δεν θα κατατεθούν προτάσεις με εικονική πραγματικότητα και ΄΄ασκήσεις επί χάρτου΄΄ όπως συνήθως γίνεται μέχρι σήμερα.
Πέραν αυτών με την ευκαιρία να καταθέσω την παρακάτω πρόταση προς τα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα.
Όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, προερχόμενους από όλα τα επίπεδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ,προτείνω τo εξής:
Να κληθεί ένας έκαστος από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσει τα πεπραγμένα του για τον Δήμο μας, κατά το χρονικό διάστημα που υπηρέτησε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να έχουν και τη δυνατότητα οι συμπολίτες μας να αξιολογήσουν το έργο που παρήγαγε και την προσφορά του στον τόπο μας, για να του εκχωρήσουν την εμπιστοσύνη τους».