Αρχική Ν. Αρκαδίας Κέντρο δια βίου μάθησης στο Δήμο Τρίπολης

Κέντρο δια βίου μάθησης στο Δήμο Τρίπολης

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τρίπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τρίπολης Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Από τις αρχές του Νοεμβρίου 2013, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τρίπολης ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τμήματα Επεξεργασίας Κειμένου – Διαδίκτυο και τμήματα Αγγλικών στον τουρισμό (πρωινά & απογευματινά).
Κατά το επόμενο διάστημα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Περιβάλλον και καθημερινή ζωή 25
Συλλογικές Περιβαλλοντικές Δράσεις 25
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Επεξεργασία Κειμένου WORD – Διαδίκτυο (Ι) 50
Υπολογιστικά Φύλλα EXCEL – Παρουσιάσεις ΙI 50
Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή 25
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1) 25
Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25
Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε:
Α) Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης στη διεύθυνση Πλατεία Μεταμορφώσεως & Αλεού, Τηλ. 2710-232524 καθημερινά από 09:30-12:30 και 17:00 – 20:00, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: κ. Λαμπροπούλου Φωτεινή και Υπεύθυνος Οργάνωσης : κ. Παντελές Θεόδωρος
Β) Στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης, στη διεύθυνση Λαγοπάτη και Αταλάντης, τηλ. 2713600480, κ. Βασιλική Λαμπράκη, Υπεύθυνη του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τρίπολης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Γ) Στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες αυτών ( Κορυθίου, Βαλτετσίου, Σκυρίτιδας, Μαντινείας, Τεγέας, Φαλάνθου, Λεβιδίου).
email: kdvm110@gmail.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .