Αρχική Χωρίς κατηγορία Όποιο ΜΜΕ δεν «κουκουλώνει» είναι εκβιαστής και λαμόγιο!

Όποιο ΜΜΕ δεν «κουκουλώνει» είναι εκβιαστής και λαμόγιο!

Το ακούσαμε και αυτό σήμερα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου. Όποιο μέσο ενημέρωσης δεν «ευλογεί τα γένια» της περιφέρειας καταγγέλλεται ως εκβιαστής και λαμόγιο χωρίς όμως να ονομάζεται από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Σήμερα η αφορμή ήταν το λιμάνι του Άστρους, η συζήτηση επι όλων εκείνων των ζητημάτων που έχουν προκύψει με την έναρξη των εργασιών στο λιμάνι, με τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τις πιστοποιήσεις που δόθηκαν για τα μπάζα και τα κοκκινοχώματα! Η τοποθέτηση Γόντικα έφερε στο «αμήν» τον Περιφερειάρχη ο οποίος με ψυχραιμία μόνο εξ όψεως προχώρησε σ ένα ακόμα παραλήρημα , εκεί όπου κυριαρχούν οι εχθροί της μυθικής Πελοποννήσου, οι εκβιαστές του ιδίου που δεν εκβιάζεται μιας και έχει σηκώσει ανάστημα στον Κώστα Καραμανλή, περι μέσων ενημέρωσης που επειδή κάνουν την δουλειά τους, δηλαδή να ασκούν κριτική, γίνονται στόχος , δίχως όμως ποτέ να κατονομάζονται!
Στην συνεδρίαση έδωσε το παρόν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του super και εκδότης της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ Ευθύμιος Κάππος ο οποίος ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να ονομάσει, να πει επιτέλους ποιοι είναι εκείνοι που εκβιάζουν! Ο Περιφερειάρχης «κρύφτηκε» πίσω από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Γιώργο Πουλοκέφαλο ο οποίος ενθυμούμενος τον κανονισμό διεμήνυσε πως ο κ. Κάππος δεν έχει το λόγο και να μην ομιλεί!
«Μιλά ο Περιφερειάρχης» είπε συγκεκριμένα ξεχνώντας ίσως πως όλοι τους σε αυτήν την θέση βρίσκονται από τους πολίτες και συνεπώς, δεν έχουν δικαίωμα να μην επιτρέπουν σε αυτούς να ομιλούν ( άλλωστε έχει παρατηρηθεί και άλλες φορές, όταν τα λεγόμενα των πολιτών δεν υμνούν την περιφερειακή αρχή).
Η στάση Τατούλη προκλητική καθ όλα! Στο άκουσμα όλων αυτών των καταγγελιών , περί έργων και διαδικασιών, περι μη ηθικών διαδικασιών αφού εμπλέκονται πολλάκις εταιρίες συμφερόντων της οικογένειας τους , επέλεξε να γελά , να στέλνει sms με το κινητό του, να χτυπά παλαμάκια και να κάνει νοήματα στους συμβούλους της πλειοψηφία περιπαίζοντας τον ομιλητή! Σε αυτήν την στάση δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του Προέδρου ο οποίος μάλλον επιλεκτική ευθιξία έχει! Εκτός κι αν ο κανονισμός λέει πως ο Περιφερειάρχης μπορεί να κάνει ότι θέλει!
Τις εικόνες είδε όλη η Πελοπόννησος, μεταδίδονται και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του super αυτήν την ώρα, θα μεταδοθούν και στις 22:00 στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ». Τα συμπεράσματα δικά σας!