Αρχική Ν. Κορινθίας Ποιος χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου “Δον Κιχώτη” με κλεμμένους ψήφους;

Ποιος χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου “Δον Κιχώτη” με κλεμμένους ψήφους;

Την συμπεριφορά του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνη Κλαδούχου καταγγέλλει πρώην στενός συνεργάτης του με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο . «Ήταν ένα εύκολο ΔΣ. Ξαφνικά όμως ο Δήμαρχος επωφελούμενος την απουσία του κ. Σκούρα, ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν αφού ταξίδευε στο εξωτερικό, προέβη σε ένα παραλήρημα κατηγοριών και ύβρεων εναντίον της μειοψηφίας, προς πάσα κατεύθυνση» είπε ο Κώστας Κλωνής σε μια από τις σπάνιες πια δημόσιες τοποθετήσεις του.
Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Δημάρχου Κλαδούχου Κώστας Κλωνής εντόπισε ως αιτία του.. παραληρήματος, την παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας. « Επωφελήθηκε της παρουσία τηλεοπτικού μέσου, μιλούσε ως ένας πολιτικός που κατηγορούσε τις κυβερνήσεις που πριν υμνούσε. ‘Ένας Δήμαρχος που φεύγει τώρα από το ΣΥΡΙΖΑ . Ήταν παραλήρημα».
Η στάση του Δημάρχου κατακεραυνώθηκε διότι προέβη σε όλα τα παραπάνω εν τη απουσία των πολιτικών του αντιπάλων , ο Κώστας Κλωνής μιλά σε αυτό το σημείο για Δημαρχεία με.. κλεμμένους ψήφους, για παράνομες μεταδημοστεύσεις!
«Παρουσιάστηκε σαν Ένας δον Κιχώτης που κατακεραύνωνε τους πάντες! Όταν λείπουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, για μερικούς κλεμμένους ψήφους , από κάποιες παράνομες μεταδημοτεύσεις είναι δήμαρχος , προχωρά σε αυτό το παραλήρημα.Πρέπει να είναι παρόντες ο αντίπαλοι του για να απαντούν .Υποβαθμίζει τον διάλογο και τον ρόλο του Δ.Σ
Ο Δ.Σκούρας έχει μιλήσει για μαύρο χρήμα που χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή και προκάλεσε το Δήμαρχο να μας δώσει τις μεταδημοτεύσεις . Αυτά πρέπει να μας δώσει και όχι να παραληρεί!»