Αρχική Ν. Κορινθίας Σε… άλλη χώρα ζει ο Βουλευτής Κόλλιας

Σε… άλλη χώρα ζει ο Βουλευτής Κόλλιας

«Όλα καλά όλα ανθηρά» έλεγε ο Βουτσάς σε μια από τις ταινίες του και… φαν φαίνεται πως είναι ο Βουλευτής της Κορινθίας του κυβερνώντος κόμματος Κώστας Κόλλιας. Μιλά αυτήν την ώρα στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις του Νίκου Νικολόπουλου και… μας τα παρουσιάζει όλα καλά! «Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε βγει» είπε, χωρίς να διευκρινίσει εάν θα βγούμε από την κρίση ή από την Ευρώπη. Στα επίμονα δημοσιογραφικά ερωτήματα απαντά με γενικολογίες και θεωρίες ανάπτυξης θριαμβολογώντας για το επίτευγμα της κυβέρνησης (!) να κρατήσει το χρέος στα επίπεδα του 2009! Όσο για τις αιτίες όλων όσων βιώσουμε; Το χρηματιστήριο, 30 οικογένειες , κάποιοι άλλοι δηλαδή και όχι η παράταξη του κ. Κόλλια.
Το καλύτερο εξ όλων βέβαια είναι η φωτογραφία επάνω από το κεφάλι του Βουλευτή. Απεικονίζει τον Κώστα Κόλλια αγκαλιά με τον Πρωθυπουργό και οι δυο να χαμογελούν! Πως είναι τα πιτσιρίκια που φωτογραφίζονται με το Μίκυ στην Ντίσνειλαντ, έτσι και οι Βουλευτές, κοτσάρουν μια φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό και γελούν με τα μουστάκια τους.
ΥΓ: Η συνέντευξη είναι απολαυστική πραγματικά, δείχνει στην πραγματικότητα τους λόγους που οι Βουλευτές συνεχίζουν να ψηφίζουν τα επαίσχυντα μέτρα και ν ασχολούνται με τα όσα λέει ο Τσίπρας και όχι με τα όσα δεν κάνουν εκείνοι ως κυβερνητικοί. Θεωρούν δε ότι μας σώζουν , εμάς μαζί και την Πατρίδα!